COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Freeport - Nassau is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Grand Bahama naar New Providence pagina.

Freeport - Nassau Veerbootmaatschappij

Freeport naar Nassau Veerboot

Vergelijk en boek nu uw Freeport Nassau ferry ticket van Grand Bahama naar New Providence met [--Website--] en u zult ongetwijfeld besparen op uw reis!

Met behulp van onze Zoek en boek vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid en kunt u ferry's van Freeport naar Nassau boeken. Tevens kunt u deze route of havens met andere opties vergelijken.

Kies nu Freeport Nassau of een aleternatieve veerdienst naar New Providence in onze Zoek en boek en ontdek hoe eenvoudig het is om uw ferry reserveren.

Freeport Gids

Freeport is een stad op het eiland Grand Bahama in het noordwesten van Bahama en is de tweede meest bevolkte stad van Bahama. De stad ligt op ca. 100 km van de kust van Palm Beach, Florida en op de belangrijkste Oost-West - North South scheepvaartroutes. Lucaya en haar marktplaats hebben zich ontwikkeld tot het toeristische centrum van het eiland, mede door het ontwerp en deels als gevolg van de orkaan schade aan andere delen van Freeport. De Internationale Bazaar biedt een verzameling van winkels en restaurants met thema's geïnspireerd op plaatsen in de wereld, en hoewel sommige toeristische winkels en een kleine Straw Market nog steeds actief zijn, het winkelgebied, ooit een van de grootste toeristische attracties van Freeport, heeft veel van zijn winkels verloren aan Port Lucaya Marketplace (niet te verwarren met Port Lucaya, waar schepen aanmeren). Freeport heeft alles, van winkels en stranden tot restaurants, een casino en twee grote golfbanen.
Lucayan Harbour ligt op 10 minuten rijafstand van Freeport. Taxi's zijn beschikbaar vanaf de pier en worden gemeten, maar rekenen vaak een vast bedrag. Er zijn ook bussen die passagiers naar de stad vervoeren. Huurauto's en scooters zijn ook beschikbaar.