FreeBird Express
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

FreeBird Express

FreeBird Express, voorheen bekend als Pacha Express, is een van de modernste rederijen van Indonesië met veerdiensten tussen Amed in het oosten van Bali, de Gili-eilanden en Bangasal in het noordoosten van Lombok.

Met een gemiddelde reistijd van slechts drie kwartier tot twee uur streeft FreeBird Express ernaar om snelle overtochten te verzorgen. Professionaliteit en veiligheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Aan boord van de moderne schepen vindt u comfortabele stoelen, een ruim zonnedek waar u het prachtige landschap kunt bewonderen en hoogwaardige veiligheidsvoorzieningen. Elke passagier ontvangt een gratis fles mineraalwater en een schone handdoek.

FreeBird Express biedt ook op aanvraag een gratis pendeldienst aan van en naar de mooiste toeristische bestemmingen van Bali. Hierdoor is het nog makkelijker om tussen de prachtige eilanden van Indonesië te reizen.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van FreeBird Express bekijken en FreeBird Express veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van FreeBird Express bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Aan boord FreeBird Express

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.