fjord_line_ms_bergensfjord

MS Bergensfjord

Verzorgd door Fjord Line op de route Bergen Hirtshals, Bergen Langesund, Hirtshals Langesund, Hirtshals Stavanger & Langesund Stavanger

De Fjord Line ferry MS Bergensfjord zorgt voor een veilige en prettige ferry overtocht tussen Denemarken en Noorwegen. De faciliteiten omvatten o.a. uitstekende hutten, 3 restaurants, een sky bar, zonnedek, entertainment, tax-free winkel en nog veel meer.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

De MS Bergensfjord heeft verschillende soorten en-suite hutten. De hutten variëren afhankelijk van de grootte en fittingen, van economie hutten tot luxe, comfortabel eerste klas hutten. Daarnaast zijn er een paar hutten met gehandicaptenvoorzieningen, toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Verstelbare stoelen zijn beschikbaar op dek 4 (niet aanbevolen voor kinderen). Het is aanbevolen om zelf uw eigen beddegoed (deken,kussen,laken) mee te nemen, maar deze kunnen bij de receptie gehuurd worden.

Eten en drinken aan boord

Aan boord van de Bergensfjord vindt u drie verschillende restaurants. U kunt kiezen uit een heerlijke all inclusive Scandinavisch buffet in het restaurant, Italiaans/Amerikaanse klassiekers of sandwiches in de 'Little Italy', of snacks en gebak in het cafe - iets geschikt voor alle budgetten en behoeften! Na het diner kunt u naar de Vikingfjord nachtclub. De band speelt elke avond op het hoofdpodium, en in het weekend is er extra entertainment aan boord. Wanneer het weer het toelaat kunnen passagiers van half mei tot half september naar de Sky bar gelegen op dek 7, waar u echt kunt genieten van het mooi uitzicht op zee. De Sky bar serveert onder andere hotdogs, broodjes, ijs en koffie.

Shoppen aan boord

Er zijn allerlei producten te kopen in de taxfree shop aan boord waaronder cosmetica, kleding, parfums, aftershave, snoep, chocolade, games en reisbenodigdheden.

Extra faciliteiten aan boord

GSM-netwerk is beschikbaar aan boord van het schip (ook op zee) aangeboden door de Maritime Communications Partner (MCP). Tarieven worden bepaald door de aanbieder van uw mobiele-netwerk.

Toegankelijkheid

Medewerkers, zowel aan boord als op het land, zijn beschikbaar voor passagiers met beperkte mobiliteit maar het is aan te raden om het tijdens het boeken en bij het inchecken te vermelden. Er zijn liften tussen het autodek en de receptie. Houdt u er wel rekening mee dat hutten voor passagiers met beperkte mobiliteit kunnen alleen telefonisch gereserveerd worden.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze MS Bergensfjord gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord MS Bergensfjord

fjord_line_ms_bergensfjord_buffet_restaurant fjord_line_ms_bergensfjord_cafe fjord_line_ms_bergensfjord_comfort_class_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_economy_class_2_berth_outside_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_economy_class_2_berth_partially_outside_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_economy_class_4_berth_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_economy_class_window_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_fjord_class_cabin fjord_line_ms_bergensfjord_little_italy_restaurant fjord_line_ms_bergensfjord_nightclub fjord_line_ms_bergensfjord_sky_bar fjord_line_ms_bergensfjord_sleeperette

Andere Fjord Line Schepen

MS Bergensfjord Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip