Boek uw overtocht naar Fethiye

De veerhaven van Fethiye in Turkije verbindt u met Rodos in Dodekanesos met een keuze uit 13 ferry overtochten per week. De duur van de Fethiye naar Rodos overtocht uit 1 uur 30 minuten en het kruispunt wordt bediend door Sky Marine.

Fethiye Havenkaart

Klik voor Kaart

Fethiye Veerdiensten

 • Sky Marine
  • 13 afvaarten / week 1 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Fethiye Gids

Fethiye is een stad in de provincie Mugla in de Egeïsche regio van Turkije. Het wordt vaak "het onaangetaste land van licht genoemd".

Vanwege de ligging aan de "Sunshine Coast" van Turkije en een aantal van de mooiste stranden van de Egeïsche regio is Fethiye een van Turkije's bekendste vakantiebestemmingen en is met name in de zomer populair. De stad heeft een populatie van 50.000 en dit neemt tussen april en eind oktober sterk toe.

Fethiye was tevens een centrum voor profetie en een van de meest gecultiveerde steden van de Romeinse en Byzantijnse periodes. Echter, vanwege aardbevingen heeft de stad een aantal oude ruïnes, waaronder de dramatische Tombe van Amyntas met haar prachtige beeldhouwwerk.

Met per jaar meer dan 300 dagen zon, fantastische zeil mogelijkheden, kostelijk eten en geweldige bezienswaardigheden is Fethiye voor een ieder een perfect vakantie bestemmingen.

Hoe kom je in Fethiye Veerboot Haven

 • Fethiye Haven Adres

  Karagözler,Fevzi Çakmak Cd. No:1,48300 Fethiye/Muğla, Turkey

 • Fethiye Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Fethiye vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Fethiye Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!