COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Cuxhaven - Brunsbuttel is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Cuxhaven - Brunsbuttel Veerbootmaatschappij

  • 5 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Cuxhaven Brunsbuttel Veerboot klantenrecensies

 • "Filevrij voorbij Bremen en Hamburg"

  Via de veerboot Cuxhaven - Brünsbuttel naar het noorden van Duitsland is een ontspannen manier van reizen en voorkomt al her fileleed en drukte rondom Bremen en Hamburg. De route naar Cuxhaven is snel en prettig en wanneer je na een ontspannen overtocht die je tevens kunt gebruiken als lunchpauze, ben je direct in het mooie noordelijke deel van Duitsland met prachtige steden als Friederichstadt en Husum. De reis naar Denemarken is op deze manier een stuk aangenamer

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Cuxhaven naar Brunsbuttel Veerboot

De Cuxhaven Brunsbuttel veerdienst verbindt Duitsland met Duitsland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Elbferry. De veerdienst gaat maximaal 35 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur.

Cuxhaven Brunsbuttel vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Cuxhaven Gids

Cuxhaven is een onafhankelijke stad in de Duitse deelstaat Nedersaksen, gelegen aan de kust van de Noordzee bij de monding van de Elbe. De stadsdisctricten Duhnen, Döse en Sahlenburg zijn populaire vakantiebestemmingen aan de Noordzee.

De oorsprong van het toerisme dateert terug naar 1816 toen in Cuxhaven een badplaats werd gesticht. Cuxhaven is sinds 1964 een erkende klimaat badplaats en vakantieregio van Cuxland. Met maar net iets meer dan 50.000 inwoners is Cuxhaven geen grote stad. Echter, in de regio worden jaarlijks grofweg 3 miljoen overnachtingen geboekt en is daarmee een van de grootste badplaatsen van Duitsland.

De vissersindustrie en haven zijn de twee andere voorname traditionele bedrijven van Cuxhaven. De stad heeft de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in het moderniseren en uitbreiden van de haven.