COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Clipper Vacations

Clipper Vacations beheert de Victoria Clipper veerdienst die de Amerikaanse stad Seattle verbindt met Victoria in Canada. Daarnaast biedt Clipper Vacations seizoensgebonden overtochten aan tussen Seattle en Friday Harbor op San Juan Island.

Dankzij de snelle Victoria Clipper veerdienst kunt u aan boord van een van de passagiersboten comfortabel reizen tussen de Amerikaanse staat Washington en de Canadese provincie British Columbia. De overtocht duurt ongeveer drie uur. U vaart vanuit Seattle via Puget Sound en de Straat van Juan de Fuca naar de Inner Harbour van Victoria, gelegen in het centrum van de stad.

Voor de route tussen Seattle en Friday Harbor op San Juan Island stapt u in het centrum van Seattle bij pier 69 aan boord van de Victoria Clipper. De overtocht duurt ongeveer drieënhalf uur en brengt u via Deception Pass naar Friday Harbour. Deze veerdienst is over het algemeen beschikbaar van mei tot september.

Op beide routes vindt u aan boord comfortabele zitplaatsen. Vanuit uw stoel kunt u een maaltijd of een verfrissend drankje bestellen. Als u uw benen wilt strekken kunt u op het dek genieten van het prachtige uitzicht.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Clipper Vacations bekijken en Clipper Vacations veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Clipper Vacations bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Aan boord Clipper Vacations