Chios
Cesme
Veerboten naar Turkije
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Chios naar Cesme Veerboot

De Chios Cesme veerdienst verbindt Egeïsche eilanden met Turkije en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Ertürk Lines varen tot maximaal 7 keer per week, Turyol 13 keer per week & de veerdienst van Makri Travel vaart tot maximaal 2 keer per dag.

Er is een totaal van 34 overtochten per week op de Chios Cesme route tussen Egeïsche eilanden en Turkije en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Egeïsche eilanden naar Turkije.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Chios naar Cesme?

De reistijd per veerboot van Chios naar Cesme is ongeveer 28m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Chios naar Cesme?

De prijs van de ferry overtocht van Chios naar Cesme kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Chios naar Cesme is 159 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Chios naar Cesme?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Chios naar Cesme. Dit zijn
  • Ertürk Lines
  • Turyol
  • Makri Travel

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Chios naar Cesme?

Boek overtochten van Chios naar Cesme via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Chios en Cesme?

De afstand van Chios naar Cesme is ongeveer 9 zeemijlen.

Chios Gids

Chios is het op vier na grootste van de Griekse eilanden aan de Egeïsche Zee en ligt op ongeveer 7 km van de kust van Anatolië, en is gescheiden van Turkije door de Straat Chios. Chios stad is gebouwd rondom de oude haven en het middeleeuwse kasteel dat gebouwd werd onder de Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij, met enkele resten die uit 2000 voor Christus dateren. Bezienswaardigheden en attracties zijn het Chios Byzantijns Museum, het Archeologisch Museum van Chios, zijn middeleeuwse dorpjes en het 11e-eeuwse klooster van Nea Moni, een UNESCO World Heritage Site.
Chios is een bergachtig eiland. Een paar valleien worden gevormd in het zuiden en oosten delen van het eiland. Pelineo Berg kijkt uit over het noordelijke deel van het eiland, met de hoogste punt, Profitis Helias, op 1.297 m. Het eiland staat bekend om zijn schilderachtige landschap en om zijn mediterrane klimaat, met zachte winters en schaarse regenval in de zomer.
Chios, en de andere eilanden aan de Oost-Egeïsche Zee, zijn over het algemeen verbonden met de havens van Piraeus en Rafina, de Cycladische eilanden waaronder Syros, Tinos, Mykonos en Andros en ook om het eiland Rhodos. Uw reis naar en van het eiland kan met zowel conventionele als snelboten worden gemaakt, met reistijden van tussen de 5 ½ uur en 9 ½ uur, afhankelijk van veerbootmaatschappij en ferry route.


Cesme Gids

Cesme is een kustplaats en haven gelegen in het westen van Izmir, Turkije. De naam Cesme betekent fontein in het Turks. De naam komt van de vele bronnen rond het gebied in de 18e en 19e eeuw en is een van de meest populaire vakantieoorden in Turkije met zijn schone zandstranden, helderblauwe zee, visrestaurants en een heerlijk klimaat. In het centrum van de stad is er een 14e eeuwse Genuese vesting die werd gerestaureerd door de Ottomanen in de 16e eeuw. De Karavanserai naburige het fort werd gebouwd door Süleyman de in de 16e eeuw, die tijdens de restauratie van Hagios Haralambos Kerk als de Amir Caka kunstgalerie in de 19e eeuw tot een hotel werd omgebouwd. Bezoekers van de stad kan een boottocht maken naar de vele eilanden rond Cesme bezoeken. Voor de nachtbrakers, de stad heeft vele discotheken, bars en cafés.


Chios naar Cesme Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21/07/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Turyol 08:00 08:35 35 minuten Alledaags
Makri Travel 09:30 10:00 30 minuten Alledaags
Makri Travel 15:00 15:30 30 minuten di
Makri Travel 17:15 17:45 30 minuten Ma, za, zo
Turyol 18:00 18:35 35 minuten Alledaags
Makri Travel 18:30 19:00 30 minuten Ma, wo, do, vr, za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.