COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Chios - Cesme is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Egeïsche eilanden naar Turkije.

Chios - Cesme Veerbootmaatschappij

    • 7 Sailings Weekly 20 min
    • Get price
    • 14 Sailings Weekly 35 min
    • Get price

Chios naar Cesme Veerboot

De Chios Cesme veerdienst verbindt Egeïsche eilanden met Turkije en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Ertürk Lines veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 20 minuten Terwijl de veerdienst van Turyol vertrekt tot 14 keer per week en duurt 35 minuten.

Dus dat is een totaal van 21 overtochten per week op de Chios Cesme route tussen Egeïsche eilanden en Turkije. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Chios Gids

Chios is het op vier na grootste van de Griekse eilanden aan de Egeïsche Zee en ligt op ongeveer 7 km van de kust van Anatolië, en is gescheiden van Turkije door de Straat Chios. Chios stad is gebouwd rondom de oude haven en het middeleeuwse kasteel dat gebouwd werd onder de Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij, met enkele resten die uit 2000 voor Christus dateren. Bezienswaardigheden en attracties zijn het Chios Byzantijns Museum, het Archeologisch Museum van Chios, zijn middeleeuwse dorpjes en het 11e-eeuwse klooster van Nea Moni, een UNESCO World Heritage Site.
Chios is een bergachtig eiland. Een paar valleien worden gevormd in het zuiden en oosten delen van het eiland. Pelineo Berg kijkt uit over het noordelijke deel van het eiland, met de hoogste punt, Profitis Helias, op 1.297 m. Het eiland staat bekend om zijn schilderachtige landschap en om zijn mediterrane klimaat, met zachte winters en schaarse regenval in de zomer.
Chios, en de andere eilanden aan de Oost-Egeïsche Zee, zijn over het algemeen verbonden met de havens van Piraeus en Rafina, de Cycladische eilanden waaronder Syros, Tinos, Mykonos en Andros en ook om het eiland Rhodos. Uw reis naar en van het eiland kan met zowel conventionele als snelboten worden gemaakt, met reistijden van tussen de 5 ½ uur en 9 ½ uur, afhankelijk van veerbootmaatschappij en ferry route.


Cesme Gids

Cesme is een kustplaats en haven gelegen in het westen van Izmir, Turkije. De naam Cesme betekent fontein in het Turks. De naam komt van de vele bronnen rond het gebied in de 18e en 19e eeuw en is een van de meest populaire vakantieoorden in Turkije met zijn schone zandstranden, helderblauwe zee, visrestaurants en een heerlijk klimaat. In het centrum van de stad is er een 14e eeuwse Genuese vesting die werd gerestaureerd door de Ottomanen in de 16e eeuw. De Karavanserai naburige het fort werd gebouwd door Süleyman de in de 16e eeuw, die tijdens de restauratie van Hagios Haralambos Kerk als de Amir Caka kunstgalerie in de 19e eeuw tot een hotel werd omgebouwd. Bezoekers van de stad kan een boottocht maken naar de vele eilanden rond Cesme bezoeken. Voor de nachtbrakers, de stad heeft vele discotheken, bars en cafés.