COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Brunsbuttel - Cuxhaven is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Brunsbuttel - Cuxhaven Veerbootmaatschappij

Brunsbuttel Cuxhaven Veerboot klantenrecensies

  • "Prima overtocht"

    Ik heb de hele file chaos bij Hamburg ontweken en de boot genomen Naar Cuxhaven. Was zeker de moeite waard. Ik mocht zelfs mijn hond meenemen aan dek en zelfs binnen. Aanrader aan iedereen die richting scandinavie reist en geen file stress wil

    '' travelled on

    Lees meer Lees minder

Brunsbuttel naar Cuxhaven Veerboot

Bij Direct Ferries zijn we volledig neutraal en zijn wij gefocust u te helpen om snel en gemakkelijk de beste tarieven voor Brunsbuttel Cuxhaven overtcohten in Duitsland te vinden.

Met behulp van onze Zoek en boek vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid en kunt u ferry's van Brunsbuttel naar Cuxhaven boeken. Tevens kunt u deze route of havens met andere opties vergelijken.

Vergelijk nu talloze overtochten en dienstregelingen voor Brunsbuttel Cuxhaven veerdiensten online door de plaats van vertrek te selecteren in de Brunsbuttel Cuxhaven Zoek en boek en klik op de knop zoek.

Cuxhaven Gids

Cuxhaven is een onafhankelijke stad in de Duitse deelstaat Nedersaksen, gelegen aan de kust van de Noordzee bij de monding van de Elbe. De stadsdisctricten Duhnen, Döse en Sahlenburg zijn populaire vakantiebestemmingen aan de Noordzee.

De oorsprong van het toerisme dateert terug naar 1816 toen in Cuxhaven een badplaats werd gesticht. Cuxhaven is sinds 1964 een erkende klimaat badplaats en vakantieregio van Cuxland. Met maar net iets meer dan 50.000 inwoners is Cuxhaven geen grote stad. Echter, in de regio worden jaarlijks grofweg 3 miljoen overnachtingen geboekt en is daarmee een van de grootste badplaatsen van Duitsland.

De vissersindustrie en haven zijn de twee andere voorname traditionele bedrijven van Cuxhaven. De stad heeft de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in het moderniseren en uitbreiden van de haven.