Brunsbuttel
Cuxhaven
Veerboten naar Duitsland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Brunsbuttel naar Cuxhaven Veerboot

De Brunsbuttel Cuxhaven veerdienst verbindt Duitsland met Duitsland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Elbferry. De veerdienst gaat maximaal 35 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur.

Brunsbuttel Cuxhaven vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Brunsbuttel naar Cuxhaven?

De reistijd per veerboot van Brunsbuttel naar Cuxhaven is ongeveer 1h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Brunsbuttel naar Cuxhaven?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Brunsbuttel naar Cuxhaven en dat is
  • Elbferry

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Brunsbuttel naar Cuxhaven?

Boek overtochten van Brunsbuttel naar Cuxhaven via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Cuxhaven Gids

Cuxhaven is een onafhankelijke stad in de Duitse deelstaat Nedersaksen, gelegen aan de kust van de Noordzee bij de monding van de Elbe. De stadsdisctricten Duhnen, Döse en Sahlenburg zijn populaire vakantiebestemmingen aan de Noordzee.

De oorsprong van het toerisme dateert terug naar 1816 toen in Cuxhaven een badplaats werd gesticht. Cuxhaven is sinds 1964 een erkende klimaat badplaats en vakantieregio van Cuxland. Met maar net iets meer dan 50.000 inwoners is Cuxhaven geen grote stad. Echter, in de regio worden jaarlijks grofweg 3 miljoen overnachtingen geboekt en is daarmee een van de grootste badplaatsen van Duitsland.

De vissersindustrie en haven zijn de twee andere voorname traditionele bedrijven van Cuxhaven. De stad heeft de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in het moderniseren en uitbreiden van de haven.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.