COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Brunsbuttel - Cuxhaven is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Brunsbuttel - Cuxhaven Veerbootmaatschappij

  • 5 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Brunsbuttel Cuxhaven Veerboot klantenrecensies

 • "Prima overtocht"

  Ik heb de hele file chaos bij Hamburg ontweken en de boot genomen Naar Cuxhaven. Was zeker de moeite waard. Ik mocht zelfs mijn hond meenemen aan dek en zelfs binnen. Aanrader aan iedereen die richting scandinavie reist en geen file stress wil

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Brunsbuttel naar Cuxhaven Veerboot

De Brunsbuttel Cuxhaven veerdienst verbindt Duitsland met Duitsland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Elbferry. De veerdienst gaat maximaal 35 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur.

Brunsbuttel Cuxhaven vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Cuxhaven Gids

Cuxhaven is een onafhankelijke stad in de Duitse deelstaat Nedersaksen, gelegen aan de kust van de Noordzee bij de monding van de Elbe. De stadsdisctricten Duhnen, Döse en Sahlenburg zijn populaire vakantiebestemmingen aan de Noordzee.

De oorsprong van het toerisme dateert terug naar 1816 toen in Cuxhaven een badplaats werd gesticht. Cuxhaven is sinds 1964 een erkende klimaat badplaats en vakantieregio van Cuxland. Met maar net iets meer dan 50.000 inwoners is Cuxhaven geen grote stad. Echter, in de regio worden jaarlijks grofweg 3 miljoen overnachtingen geboekt en is daarmee een van de grootste badplaatsen van Duitsland.

De vissersindustrie en haven zijn de twee andere voorname traditionele bedrijven van Cuxhaven. De stad heeft de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in het moderniseren en uitbreiden van de haven.