Ayvalik naar Mytilene Veerboot

De Ayvalik Mytilene veerdienst verbindt Turkije met Lesbos. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Turyol. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 30 minuten.

Ayvalik Mytilene vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Ayvalik - Mytilene Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Ayvalik Mytilene tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Ayvalik Mytilene boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Mytilene Gids

De oude Griekse stad Mytilini is de hoofdstad, en de haven van het eiland Lesbos, gelegen in het noord oostelijke deel van de Egeïsche Zee. De hoofdstad van het eiland, gebouwd op zeven heuvels en bekroond door de Gateluzzi fort, Mytilini heeft de belangrijke functies van zijn schitterende verleden en zijn uitstekende culturele geschiedenis behouden. Het is een drukke stad met een bruisend nachtleven, en Mytilene voldoet aan elke behoefte en verlangen in termen van hotels, restaurants en recreatie.

De emblemen zijn de majestueuze Gateluzzi kasteel, de kerk van Agios Therapon met zijn indrukwekkende koepel, en aan de rand van de haven, het Vrijheidsbeeld. Een klassieke ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking is het gebied rond Sappho-plein, en de andere helft van het hoefijzer van de nieuwe zuidelijke haven met zijn trendy bars en cafés die menigten trekken uit het eerste wat in de ochtend.

Mytilene heeft een haven met veerboten naar de nabijgelegen eilanden Lemnos, Chios en Ayvalik en Dikili in Turkije. De haven heeft ook diensten naar Piraeus, Athene en Thessaloniki.