America Cruise Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

America Cruise Ferries

America Cruise Ferries verbindt de Dominicaanse Republiek met Porto Rico, met veerdiensten tussen de havens van Santo Domingo en San Juan.

Opgericht in 2012, America Cruise Ferries is de eerste keuze om u te vervoeren op de 250 mijl reis tussen Porto Rico en de Dominicaanse Republiek.

Met Hun cruise ferry de Caribische Fantasy, u vertrekt op de 12 uur avond tocht vanaf Santo Domingo op zondag, dinsdag en op donderdag, en vaart terug ook 's avonds uit San Juan op maandag, woensdag en vrijdag. Er zijn geen afvaarten op zaterdag.

Uw vakantie begint zodra je aan boord van de Caribbean Fantasy stapt, een leuke onderhoudende cruise-achtige ervaring.

Gebouwd in Japan in de late jaren tachtig, het schip kan rond 1000 passagiers en 60 auto's voeren. Aan boord vindt u comfortabele en ruime passagier lounges met Pullman stijl stoelen en een selectie van binnen en buiten en-suite hutaccommodatie. Voor degenen die graag willen upgraden, de grotere junior suite cabine biedt een spectaculair uitzicht op de oceaan, terwijl de master suite is groter rustig met een tweepersoonsbed.

In termen van entertainment, de boeiende Marbella Club bar beschikt over een goed gevulde bar en tv-schermen om u bezig te houden. Voor late night entertainment, de My Way Nightclub beschikt over prachtige landschappen en een verleidelijke sfeer, een ​​grote bar en muziek.

Als u zin ​​heeft in een hapje, de a la carte Cascade restaurant en Salt and Pepper buffetrestaurant serveren ontbijt tussen 06.00 en 09.00 uur, en diner tussen 18.00 en 23.00 uur.

Het boutique met een prachtige uitzicht op zee biedt een verscheidenheid aan producten, waaronder souvenirs en alcohol.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van America Cruise Ferries bekijken en America Cruise Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van America Cruise Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.