COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Amakusa Takarajima Line

Amakusa Takarajima Line biedt veerroutes aan tussen het vasteland van Kumamoto en de Amakusa-eilanden in het zuiden van Japan. Daarnaast verzorgt Amakusa Takarajima Line excursies van en naar de havens van Misumi, Hondo en Matsushima.

De vloot van Amakusa Takarajima Line bestaat uit drie hoogwaardige schepen, Vista Bonita, Marisol en Serena, die allemaal zijn ingericht door een bekende interieurontwerper.

Iedere veerboot beschikt over een benedendek met airconditioning, toiletfaciliteiten en comfortabele zitruimtes. Tijdens uw reis kunt u genieten van prachtige uitzichten op Mt. Unzen en de indrukwekkende Amakusa Gokyo bruggen.

Vergeet tijdens uw reis met Amakusa Takarajima Line niet om uw fototoestel of camera mee te nemen. Rondom de eilanden kunt u regelmatig dolfijnen spotten terwijl u langs vaart.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Amakusa Takarajima Line bekijken en Amakusa Takarajima Line veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Amakusa Takarajima Line bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Amakusa Takarajima Line routes en havens

Aan boord Amakusa Takarajima Line

Alle Amakusa Takarajima Line routes