COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

AlsFærgen

AlsFærgen, voorheen bekend als Alstrafikken, verzorgt dagelijks meerdere overtochten tussen de steden Fynshav en Bøjden op de Deense eilanden Fyn en Als.

Een overtocht duurt slechts 50 minuten en de veerbot vertrekt om het uur. Dit is een ideale manier om het zuiden van Denemarken te voet of met de auto te ontdekken. Het eiland Als is bijvoorbeeld een geweldige bestemming voor gezinnen dankzij bezienswaardigheden als mooie havens, het kasteel van Sonderborg en het paleis Augustenborg. U kunt de veerroute Bøjden-Fynshav ook gebruiken om snel naar Jutland, het grootste schiereiland van Denemarken, te reizen. Het is tevens de snelste route naar Funen, een pittoresk eiland dat bekend staan om haar schitterende dorpjes en een tweeduizend jaar oude grafheuvel. Zo kunt u uw reistijd drastisch inkorten.

Het schip, Als Ferry, is modern en van alle gemakken voorzien. In het bistro-achtige restaurant kunt u het typisch Deense lunchgerecht 'smorrebord' uitproberen of een keuze maken uit het ruime aanbod aan warme en koude dranken. Daarnaast zijn er verschillende speelruimtes voor kinderen.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu AlsFærgen dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

AlsFærgen klantenrecensies.

 • "stiptheid"

  De vertrek en aankomsttijden worden stip aangehouden, op de veerboot is voldoende gelegenheid om even te ontspannen met een drankje en/of wat te eten. personeel is vriendelijk en er is een lift aan boord waarmee je naar de boven gelegen dekken kunt.

  Lees meer Lees minder
 • "Oversteek Fynhaven naar Boyden"

  Heerlijk tochtje makkelijk en vlot gegaan

  Lees meer Lees minder
 • "Prima geregeld"

  Wij hadden van ervaren vissers nooit over de bootreis Fynshav - Bojden gehoord. Ook wordt er nergens over gesproken in informatie. Maar het was voor ons een uitkomst en het scheelde 200 km omrijden. Ook de reservering verliep goed. Een echte aanrader.

  Lees meer Lees minder
 • "Perfect!"

  I did not use the catering so can't comment; We enjoyed our trip very much all the same.

  Lees meer Lees minder