AlsFærgen
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

AlsFærgen

AlsFærgen, voorheen bekend als Alstrafikken, verzorgt dagelijks meerdere overtochten tussen de steden Fynshav en Bøjden op de Deense eilanden Fyn en Als.

Een overtocht duurt slechts 50 minuten en de veerbot vertrekt om het uur. Dit is een ideale manier om het zuiden van Denemarken te voet of met de auto te ontdekken. Het eiland Als is bijvoorbeeld een geweldige bestemming voor gezinnen dankzij bezienswaardigheden als mooie havens, het kasteel van Sonderborg en het paleis Augustenborg. U kunt de veerroute Bøjden-Fynshav ook gebruiken om snel naar Jutland, het grootste schiereiland van Denemarken, te reizen. Het is tevens de snelste route naar Funen, een pittoresk eiland dat bekend staan om haar schitterende dorpjes en een tweeduizend jaar oude grafheuvel. Zo kunt u uw reistijd drastisch inkorten.

Het schip, Als Ferry, is modern en van alle gemakken voorzien. In het bistro-achtige restaurant kunt u het typisch Deense lunchgerecht 'smorrebord' uitproberen of een keuze maken uit het ruime aanbod aan warme en koude dranken. Daarnaast zijn er verschillende speelruimtes voor kinderen.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu AlsFærgen dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

AlsFærgen klantenrecensies.

 • "Rustige reis"

  Bereikbaarheid van direct ferries zeer lastig eenmaal op plaats van bestemming. Gelukkig was de eigenlijke vervoerder begripvol en hadden wij een uitstekende overtocht

  Lees meer Lees minder
 • "stiptheid"

  De vertrek en aankomsttijden worden stip aangehouden, op de veerboot is voldoende gelegenheid om even te ontspannen met een drankje en/of wat te eten. personeel is vriendelijk en er is een lift aan boord waarmee je naar de boven gelegen dekken kunt.

  Lees meer Lees minder
 • "Oversteek Fynhaven naar Boyden"

  Heerlijk tochtje makkelijk en vlot gegaan

  Lees meer Lees minder
 • "Prima geregeld"

  Wij hadden van ervaren vissers nooit over de bootreis Fynshav - Bojden gehoord. Ook wordt er nergens over gesproken in informatie. Maar het was voor ons een uitkomst en het scheelde 200 km omrijden. Ook de reservering verliep goed. Een echte aanrader.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.