Almeria naar Nador Veerboot

De Almeria Nador veerdienst verbindt Spanje met Marokko en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 12 keer per week, Trasmediterranea 3 keer per dag & de veerdienst van Naviera Armas vaart tot maximaal 4 keer per week.

Er is een totaal van 37 overtochten per week op de Almeria Nador route tussen Spanje en Marokko en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Almeria naar Nador Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Spanje naar Marokko pagina.

Almeria - Nador Veerbootmaatschappij

 • Balearia
  • 12 Afvaarten / Week 4 uur
  • Prijsaanvraag
 • Trasmediterranea
  • 3 Afvaarten / Dag 6 uur
  • Prijsaanvraag
 • Naviera Armas
  • 4 Afvaarten / Week 5 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Almeria Nador tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Almeria Nador boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Almeria Gids

Almería is een stad in Andalusië, Spanje, gelegen in het zuidoosten van het land aan de Middellandse Zee, en is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam. Attracties in de stad zijn onder andere de Alcazaba, een middeleeuwse vesting van 10e eeuw die door een aardbeving vernietigd werd in 1522. De omgeving bevat een drievoudige lijn van muren, een prachtige donjon en grote tuinen. Er is ook de kathedraal, die een fort-achtige uitstraling heeft door zijn torens, kantelen en beschermde paden, die opgericht werd om de kerk te verdedigen tegen Middellandse piraten. Oorspronkelijk aangewezen als een moskee, de kerk werd later omgebouwd in een christelijke kerk, alvorens te worden vernietigd door de aardbeving van 1522. In de 16e eeuw werd het herbouwd in de Renaissance stijl, met behoud van een deel van zijn defensieve mogelijkheden.
De haven van Almería heeft bootverbindingen naar Melilla, Algerije en Marokko, en ook toeristische cruises in de Middellandse Zee. Almería heeft ook een jachthaven met ligplaatsen voor pleziervaartuigen. Momenteel wordt de haven uitgebreid met nieuwe dokken en omgevormd tot een containerhaven om grootschalige internationale scheepvaart te kunnen verwelkomen en daarmee het vracht verkeer te verhogen. De haven biedt veerdiensten naar de volgende bestemmingen: Acciona, Ghazaouet (Algerije), Oran (Algerije), Nador (Marokko) en Melilla.

Nador Gids

De Marokkaanse stad Nador ligt in het Rif-regio Noord-Oost Marokko en de haven is gelegen op de Bhar Amezzyan lagune. Nador wordt verondersteld te worden opgericht door de Berberse Civilization, en later werd geregeerd door de Feniciërs, de Romeinen en de Arabieren. De naam van de stad kan zijn ontstaan uit de naam 'Heeft Nador' een kleine nederzetting in de buurt van de lagune. Het kan zelfs zijn ontstaan uit het Arabische woord "nadar 'dat het zicht betekent en dat past meer als Nador is een strategisch punt van waarneming met Spanje. Het is populair bij de meeste van de Marokkaanse koningen, koning Omar ibn Idriss II in het bijzonder en de Almoravide koning Youssef ibn Tachfin.

Nador was berucht als een centrum van het smokkelen van goedkope Spaans en Chinees belastingvrije goederen. Momenteel is de smokkel is afgenomen, maar het leeft nog concurreren met een smokkel stroom uit Algerije. Veel gebruikte consumptiegoederen uit Europa en China vinden hun weg naar Marokko en Afrika via Melilla en Nador, zowel legaal als illegaal. De producten variëren van geconserveerd voedsel, kleding, schoenen, elektrische huishoudelijke apparaten, tot geavanceerde hardware.

Veerdiensten vanuit Nador vertrekken naar Almeria en Motril in Spanje en Sete in Frankrijk.