Almeria naar Melilla Veerboot

De Almeria Melilla veerdienst verbindt Spanje met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 7 keer per week, Trasmediterranea 7 keer per week & de veerdienst van Naviera Armas vaart tot maximaal 1 keer per week.

Er is een totaal van 15 overtochten per week op de Almeria Melilla route tussen Spanje en Spanje en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Almeria naar Melilla Alternatieven

Almeria - Melilla Veerbootmaatschappij

 • Balearia
  • 7 Afvaarten / Week 3 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
 • Trasmediterranea
  • 7 Afvaarten / Week 5 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
 • Naviera Armas
  • 1 Afvaart / Week 4 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Almeria Melilla tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Almeria Melilla boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Almeria Gids

Almería is een stad in Andalusië, Spanje, gelegen in het zuidoosten van het land aan de Middellandse Zee, en is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam. Attracties in de stad zijn onder andere de Alcazaba, een middeleeuwse vesting van 10e eeuw die door een aardbeving vernietigd werd in 1522. De omgeving bevat een drievoudige lijn van muren, een prachtige donjon en grote tuinen. Er is ook de kathedraal, die een fort-achtige uitstraling heeft door zijn torens, kantelen en beschermde paden, die opgericht werd om de kerk te verdedigen tegen Middellandse piraten. Oorspronkelijk aangewezen als een moskee, de kerk werd later omgebouwd in een christelijke kerk, alvorens te worden vernietigd door de aardbeving van 1522. In de 16e eeuw werd het herbouwd in de Renaissance stijl, met behoud van een deel van zijn defensieve mogelijkheden.
De haven van Almería heeft bootverbindingen naar Melilla, Algerije en Marokko, en ook toeristische cruises in de Middellandse Zee. Almería heeft ook een jachthaven met ligplaatsen voor pleziervaartuigen. Momenteel wordt de haven uitgebreid met nieuwe dokken en omgevormd tot een containerhaven om grootschalige internationale scheepvaart te kunnen verwelkomen en daarmee het vracht verkeer te verhogen. De haven biedt veerdiensten naar de volgende bestemmingen: Acciona, Ghazaouet (Algerije), Oran (Algerije), Nador (Marokko) en Melilla.

Melilla Gids

De Spaanse toegediend stad Melilla ligt aan de noordwestkust van Afrika, en deelt een grens met Marokko. De stad is gescheiden van de Spaanse provincie Granada en Almeria door de Alboran Zee. Melilla, zoals Ceuta, was een vrijhaven voor Spanje toegetreden tot de Europese Unie. De Marokkaanse afwikkeling van Beni Ansar ligt direct ten zuiden van Melilla en de dichtstbijzijnde Marokkaanse stad Nador. De havens van Melilla en Nador zijn beide gevestigd in dezelfde baai. Vanaf 2011, had het een bevolking van 78.476, bestaande uit etnische Spanjaarden, etnische Riffijnse Berbers, en een klein aantal etnische Spaanse Joden. Zowel Spaanse als Riffijnse-Berberse zijn de twee meest gesproken talen, waarbij Spaans de enige officiële taal.

Vanuit de haven zijn er verschillende dagelijkse verbindingen naar Almeria en Malaga in Spanje. Veel mensen reizen tussen Europa en Marokko met de ferry links naar Melilla, voor zowel passagiers als vracht.