Melilla naar Motril Veerboot

De Melilla Motril veerdienst verbindt Spanje met Spanje. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 30 minuten.

Melilla Motril vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Melilla naar Motril Alternatieven

Melilla - Motril Veerbootmaatschappij

 • Naviera Armas
  • 6 Afvaarten / Week 4 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Melilla Motril tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Melilla Motril boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Melilla Motril Veerboot klantenrecensies

 • "Overtocht "

  Overtocht van Melila naar Motril; heel soepel veerlopen; heel nette boat!

  'Naima EL Omari' reisde mee op de route Melilla Motril met Naviera Armas

  Lees meer Lees minder
 • "Mellila Motril"

  Zeer goede service in Armas boot !

  'Khalid' reisde mee op de route Melilla Motril met Naviera Armas

  Lees meer Lees minder

Melilla Gids

Melilla is een Spaanse toegediend stad gelegen aan de noord west Noord-Afrikaanse kust en deelt een grens met Marokko. De stad is naast de Alboran Zee en tegenover de zee van de Spaanse provincies Granada en Almeria. De stad heeft een oppervlakte van ongeveer 12 vierkante kilometer en is samen met Ceuta een van de twee permanent bewoond Spaanse toegediend steden op het Afrikaanse continent. De Marokkaanse afwikkeling van Beni Ansar ligt direct ten zuiden van Melilla en de dichtstbijzijnde Marokkaanse stad Nador. De havens van Melilla en Nador zijn beide gevestigd in dezelfde baai.

De stad lay-out is ingericht in een grote halve cirkel rond het strand en de haven van Melilla, aan de oostelijke kant van het schiereiland van Kaap Tres Forcas, aan de voet van de berg Gurugú en de monding van de Río de Oro.

De haven van Melilla en biedt een aantal dagelijkse verbindingen naar Almeria en Malaga in Spanje. Veel mensen die tussen Europa en Marokko reizen gebruiken de veerbootverbinding naar Melilla, voor zowel passagiers als vracht. De haven en aanverwante bedrijven vormen een belangrijke economische motor voor de stad.

Motril Gids

Motril is gelegen in het meest zuidelijke deel van de provincie Granada in Spanje, tussen de Sierra Nevada gebergte en de Middellandse Zee. De stad Malaga ligt op ongeveer 100 km van Motril, en Sevilla ligt op ongeveer 3 uur rijafstand en Madrid op 5 uur rijafstand. De belangrijkste autonome haven van Motril omvat een commerciële haven, vissershaven en Yacht Club met een totaal van 190 ligplaatsen. De Heilige week in Motril is uitgeroepen tot Nationaal Toeristisch Belang, Het bestaat uit 12 broederschap, 23 pasos en meer dan 6.000 volgers. Er zijn optochten elke dag. De Heilige week in Motril begon in 1600 met de oudste broederschap, genaamd Vera Cruz. Na de burgeroorlog had elke broederschap om zijn patrimonium te herstellen.

De zachte wateren van de Middellandse Zee baden de kust van Granada. Het subtropische klimaat van de kust en de kalme, warme wateren, maken het een ideale plek voor alle vormen van watersport. Duiken liefhebbers kunnen genieten van een van de mooiste zee verdiepingen van de Andalusische kust.

In de mooie jachthaven vindt u watersportfaciliteiten en bootexcursies. Veerboten vanuit de haven vertrekken naar Melilla, Al Hoceima en Nador.