Melilla naar Malaga Veerboot

De Melilla Malaga veerdienst verbindt Spanje met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Balearia veerdienst gaat tot 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 30 minuten Terwijl de Trasmediterranea veerdienst loopt tot 8 keer per week met een duur van 5 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 10 overtochten per week op de Melilla Malaga route tussen Spanje en Spanje. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Melilla naar Malaga Alternatieven

Melilla - Malaga Veerbootmaatschappij

 • Balearia
  • 2 Afvaarten / Week 4 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
 • Trasmediterranea
  • 8 Afvaarten / Week 5 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Melilla Malaga tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Melilla Malaga boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Melilla Malaga Veerboot klantenrecensies

 • "Goede service "

  Goede service!

  'Samira' reisde mee op de route Melilla Malaga met Trasmediterranea aan boord de Fortuny

  Lees meer Lees minder

Melilla Gids

Melilla is een Spaanse toegediend stad gelegen aan de noord west Noord-Afrikaanse kust en deelt een grens met Marokko. De stad is naast de Alboran Zee en tegenover de zee van de Spaanse provincies Granada en Almeria. De stad heeft een oppervlakte van ongeveer 12 vierkante kilometer en is samen met Ceuta een van de twee permanent bewoond Spaanse toegediend steden op het Afrikaanse continent. De Marokkaanse afwikkeling van Beni Ansar ligt direct ten zuiden van Melilla en de dichtstbijzijnde Marokkaanse stad Nador. De havens van Melilla en Nador zijn beide gevestigd in dezelfde baai.

De stad lay-out is ingericht in een grote halve cirkel rond het strand en de haven van Melilla, aan de oostelijke kant van het schiereiland van Kaap Tres Forcas, aan de voet van de berg Gurugú en de monding van de Río de Oro.

De haven van Melilla en biedt een aantal dagelijkse verbindingen naar Almeria en Malaga in Spanje. Veel mensen die tussen Europa en Marokko reizen gebruiken de veerbootverbinding naar Melilla, voor zowel passagiers als vracht. De haven en aanverwante bedrijven vormen een belangrijke economische motor voor de stad.

Malaga Gids

Malaga ligt aan de Spaanse zuidkust, en de stad is de belangrijkste badplaats langs de wereldberoemde Costa del Sol, in het spaanse gebied Andalucia. Malaga is de thuisbasis van een grote internationale luchthaven en een aantal van de mooiste stranden van het gebied, die altijd populair bij toeristen een bezoek aan de Malaga gebied. De belangrijkste toeristische attracties van Malaga zijn de Bahia de Malaga - de schilderachtige baai van Malaga, met dagelijkse boottochten, een scala aan watersporten en vele restaurants aan het water; Plaza de la Merced, die is een openbaar plein staan in de omgeving Oude Stad van Malaga, met tal van cafés en bars; Plaza de la Constitución, een 16e-eeuws plein waar veel van Malaga festivals en evenementen worden gehouden, in het bijzonder tijdens de lente- en zomermaanden; Plaza de Toros La Malagueta, Malaga arena, een opvallend stukje architectuur in zijn eigen recht, gebouwd in de jaren 1870; en de Jardin Botánico Histórico La Concepción, een prachtige botanische tuinen met een keur aan exotische planten, gelegen aan de rand van Malaga. Malaga is ook de thuisbasis van een verrassend groot aantal parken, waar de tropische planten en palmbomen te vinden zijn, waaronder Parque de El Retiro, Parque de la Naturaleza Selwo en de Paseo del Parque.