Trasmediterranea is enorm veerbootmaatschappij met een uitgebreid netwerk van ferry routes die het Spaanse schiereiland verbindt met de Balearen, de Canarische Eilanden, de autonome steden van Ceuta en Melilla, evenals Marokko en Algerije in Noord-Afrika.

Ontdek het leven aan boord van de schepen van Trasmediterranea via:
Terwijl hoge snelheid schepen worden gebruikt voor de kortere ritten waar snelheid en gemak het doel van de reis is, op langere ritten, de schepen van Trasmediterranea zijn uitgerust met faciliteiten om het hoogste niveau van comfort te bieden.

Opgericht in 1917, Trasmediterranea is de belangrijkste veerbootmaatschappij van Spanje, en een van de grootste van Europa, met talrijke overtochten het hele jaar door naar de diverse bestemmingen. Trasmediterranea werd overgenomen door Acciona in 2002, een van de grootste maatschappijen van Spanje.

Direct Ferries biedt Trasmediterranea dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Trasmediterranea overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu Trasmediterranea dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.


Trasmediterranea

Trasmediterranea havens

Trasmediterranea Routes

Algerije < > Spanje

2 Avaarten / Week
Reistijd: 8 uur
2 Avaarten / Week
Reistijd: 8 uur

Formentera < > Spanje

Gran Canaria < > La Palma

Gran Canaria < > Lanzarote

Gran Canaria < > Spanje

Gran Canaria < > Tenerife

Ibiza < > Mallorca

Ibiza < > Spanje

La Palma < > Lanzarote

La Palma < > Spanje

La Palma < > Tenerife

Lanzarote < > Spanje

Lanzarote < > Tenerife

Mallorca < > Menorca

Mallorca < > Spanje

Marokko < > Spanje

Menorca < > Spanje

Veerdiensten binnen Spanje

Spanje < > Tenerife

© Direct Ferries Ltd