Trasmediterranea klantenrecensies
Bekijk onze meest recente klantenrecensies
Bekijk meer Trasmediterranea klantrecensies op onze route en schip pagina's.

"met acciona naar Melilla"

Beoordeeld op 06 september 2013 door Mohamed

het was heel goed geregeld

'Mohamed' reiste met Trasmediterranea aan boord de Murillo

"Aanrader!"

Beoordeeld op 26 augustus 2013 door Saïd

Afreis met de snelboot gedaan. Op minder dan 4h van Malaga naar Melillia. Afreis keurig op tijd en verliep volledig volgens schema. Zeker een aanrader voor iedereen en speciefiek meer voor zij die hun reis verder zetten richting Nador en verder.

'Saïd' reiste met Trasmediterranea aan boord de Murillo

"de overtocht van Lnazarote naar tenerife"

Beoordeeld op 07 augustus 2013 door Hendrik

Prima manier om goedkoop je te verplaatsen van Lanzarote naar Tenerife. Voor 4 personen en een buitenhut betaalde wij in totaal 140 euro. Hut is prima en de maaltijden zijn eenvoudig maar wat kun je nu zeggen van een complete warme lunch voor 5 euro. Er is zelfs animatie aan boord voor de kindren mochten die dat willen!! We vertrokken om 00.00 uur vanuit Lanzarote en kwamen om 17.00 uur aan op Tenerife, tussendoor hebben we wel 5 uur stilgelegen op Gran Canariia. de hut mag je de hele dag gebruiken en dat is wel zo prettig.

'Hendrik' reiste met Trasmediterranea aan boord de Murillo

"avontuurlijk"

Beoordeeld op 23 juli 2013 door Anonieme

Hut netjes. Wel een wat verouderd schip, informatie voorziening wat betreft havens en terminals matig. Prijs kwaliteit verhouding goed. Vriendelijk personeel dat niet altijd Engels spreekt.

'Anonieme' reiste met Trasmediterranea aan boord de Zurbaran

Trasmediterranea is enorm veerbootmaatschappij met een uitgebreid netwerk van ferry routes die het Spaanse schiereiland verbindt met de Balearen, de Canarische Eilanden, de autonome steden van Ceuta en Melilla, evenals Marokko en Algerije in Noord-Afrika.

Ontdek het leven aan boord van de schepen van Trasmediterranea via:
Terwijl hoge snelheid schepen worden gebruikt voor de kortere ritten waar snelheid en gemak het doel van de reis is, op langere ritten, de schepen van Trasmediterranea zijn uitgerust met faciliteiten om het hoogste niveau van comfort te bieden.

Opgericht in 1917, Trasmediterranea is de belangrijkste veerbootmaatschappij van Spanje, en een van de grootste van Europa, met talrijke overtochten het hele jaar door naar de diverse bestemmingen. Trasmediterranea werd overgenomen door Acciona in 2002, een van de grootste maatschappijen van Spanje.

Direct Ferries biedt Trasmediterranea dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Trasmediterranea overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu Trasmediterranea dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.


Trasmediterranea

Trasmediterranea havens

Trasmediterranea Routes

Algerije < > Spanje

3 Avaarten / Week
Reistijd: 8 uur
2 Avaarten / Week
Reistijd: 8 uur

Gran Canaria < > La Palma

Gran Canaria < > Lanzarote

Gran Canaria < > Spanje

Gran Canaria < > Tenerife

Ibiza < > Mallorca

Ibiza < > Spanje

La Palma < > Lanzarote

La Palma < > Spanje

La Palma < > Tenerife

Lanzarote < > Spanje

Lanzarote < > Tenerife

Mallorca < > Menorca

Mallorca < > Spanje

Marokko < > Spanje

Menorca < > Spanje

Veerdiensten binnen Spanje

Spanje < > Tenerife

© Direct Ferries Ltd