Melilla naar Almeria Veerboot

De Melilla Almeria veerdienst verbindt Spanje met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Balearia varen tot maximaal 7 keer per week, Trasmediterranea 7 keer per week & de veerdienst van Naviera Armas vaart tot maximaal 1 keer per week.

Er is een totaal van 15 overtochten per week op de Melilla Almeria route tussen Spanje en Spanje en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Melilla naar Almeria Alternatieven

Melilla - Almeria Veerbootmaatschappij

 • Balearia
  • 7 Afvaarten / Week 3 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
 • Trasmediterranea
  • 7 Afvaarten / Week 5 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
 • Naviera Armas
  • 1 Afvaart / Week 7 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Melilla Almeria tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Melilla Almeria boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Melilla Gids

Melilla is een Spaanse toegediend stad gelegen aan de noord west Noord-Afrikaanse kust en deelt een grens met Marokko. De stad is naast de Alboran Zee en tegenover de zee van de Spaanse provincies Granada en Almeria. De stad heeft een oppervlakte van ongeveer 12 vierkante kilometer en is samen met Ceuta een van de twee permanent bewoond Spaanse toegediend steden op het Afrikaanse continent. De Marokkaanse afwikkeling van Beni Ansar ligt direct ten zuiden van Melilla en de dichtstbijzijnde Marokkaanse stad Nador. De havens van Melilla en Nador zijn beide gevestigd in dezelfde baai.

De stad lay-out is ingericht in een grote halve cirkel rond het strand en de haven van Melilla, aan de oostelijke kant van het schiereiland van Kaap Tres Forcas, aan de voet van de berg Gurugú en de monding van de Río de Oro.

De haven van Melilla en biedt een aantal dagelijkse verbindingen naar Almeria en Malaga in Spanje. Veel mensen die tussen Europa en Marokko reizen gebruiken de veerbootverbinding naar Melilla, voor zowel passagiers als vracht. De haven en aanverwante bedrijven vormen een belangrijke economische motor voor de stad.

Almeria Gids

De Spaanse stad Almeria is gelegen aan de Middellandse Zee in het zuidoosten van het land. Het meest oostelijke Andalusische hoofdstad domineert een kustlijn bezaaid met bijna maagdelijke stranden en een interieur gekenmerkt door eigenaardige semi verlaten ecosystemen. Vroeger een van de belangrijkste havens in het kalifaat van Cordoba, Almeria onthult haar Alcazaba (citadel) en de kathedraal, aan de oevers van de Middellandse Zee. Smalle straatjes met witgekalkte gevels zijn elementen van de schilderachtige historische wijk. In aanvulling op de geschiedenis en cultuur, Almeria biedt stranden, bergen en aan de kust natuurreservaten en een gastronomie die ervoor zorgt dat uw bezoek leven lang in je geheugen.

De Almeria kathedraal is een plek die bezoekers niet mag missen met zijn structuur stijgt in het hart van de oude stad. De kathedraal, met zijn torens en dikke muren, lijkt op een fort in plaats van een tempel. Deze eigenaardige lay-out is in reactie op de voortdurende Berber piraten aanvallen die deze kuststad te verduren hadden. In de buurt zijn het klooster van Purasand het bisschoppelijk paleis.

De haven van Almería heeft een jachthaven met ligplaatsen voor pleziervaartuigen en biedt verbindingen naar Ghazaouet (Algerije), Oran (Algerije), Nador (Marokko) en Melilla.