COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Venezia Lines

Venezia Lines verzorgt snelle veerdiensten tussen de Adriatische kust van Italië, verschillende bestemmingen aan de noordwestkust van Kroatië en Piran in Slovenië.

Zoals de naam al suggereert, vertrekken de meeste veerboten van Venezia Lines vanuit de prachtige Italiaanse stad Venetië. Sinds de oprichting in 2003 is Venezia Lines uitgegroeid tot de grootste rederij aan de Adriatische Zee. Dit is met name te danken aan de samenwerking met Virtu Ferries. Venezia Lines vervoerde al meer dan een miljoen passagiers tussen Venetië en de noordelijke kusten van Kroatië en Slovenië.

De veerboten van Venezia Lines varen van april tot oktober en hebben voldoende capaciteit voor 300 passagiers. De overtochten duren tussen de 2,5 en 4 uur, afhankelijk van de locatie van de haven. Venezia Lines maakt gebruik van twee snelle veerboten genaamd San Frangisk en San Pawl. Deze vaartuigen kunnen een maximale snelheid bereiken van 35 knopen. Ze combineren alle voordelen van hover crafts en catamarans zoals snelheid, efficiëntie en wendbaarheid.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Venezia Lines raadplegen en Venezia Lines veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Venezia Lines ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Venezia Lines routes

Venezia Lines klantenrecensies.

 • "Top reis!"

  Perfecte manier om van Venetië naar Kroatië te reizen! Schoon schip, leuk personeel, stipt, makkelijk en snel! 

  Lees meer Lees minder
 • "Een zeer goede ervaring"

  Een goed georganiseerde reisleiding. En zeer vriendelijk. In engels en duits werd er goed uitleg gegeven. Mogelijkheid om trips te boeken vanaf de boot. Maar zeker niet opdringerig. Betaalmogelijkheden contant of achtetafbetalen op de boot. Ook de Reisleiding aan wal zeer herkenbaar en duidelijke informatie verstrekking. Kortom een fijne dagtrip gehad naar Venetië.

  Lees meer Lees minder
 • "Met 1 woord geweldig"

  In de vakantie in Kroatië de overtocht geboekt voor Venezia Lines bij directferries. Het is echt de moeite waard! De boot vaart in snelheid naar Venetië. Onderweg krijg je van de crew al mee wat er allemaal te doen is en wat feiten over Venetië. Evt zijn excursies bij hun te boeken. Wij hebben gekozen voor de transfer naar het San Marcoplein en de watertaxi door Canal Grande. Het is echt de moeite waard! Wat het extra geweldig heeft gemaakt is dat ik de luxe had mijn verjaardag door te brengen in Venetië. Wat is ze mooi!! Ik raad iedereen deze beleving aan! Het is een kleine 3 uur varen maar een goed verzorgde reis, vriendelijk personeel en een onvergetelijk Venetië!! Gewoon doen dus!!

  Lees meer Lees minder
 • "VeneziaLines Experience"

  Uitstekende service aan boord, duidelijke uitleg van de excursie-mogelijkheden in Venetië (niets is verplicht) Zéér vriendelijk personeel, Enige nadeel tijdens de reis, zowel heen als terug, was de temperatuur te hoog

  Lees meer Lees minder