Veel Gestelde Vragen

Het gebruik van onze 'FAQ-database' is de meest directe manier om snel antwoord te krijgen op je vragen over rezien per veerboot! Klik op de categorie naar keuze om ook het antwoord te zien. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via Contact

Veerboot reisdocumenten

  • Heb ik een paspoort nodig als ik per ferry reis?

    Als u op reis bent in het land waar uw paspoort werd uitgegeven, dan is elke vorm van identificatie geldig. Als u echter reist met een internationale dienst of in een land waar uw paspoort niet is uitgegeven, heeft u uw paspoort nodig om met de veerboot te kunnen reizen.

  • Welke documenten zijn verplicht om in het buitenland te kunnen rijden?

    Als u naar het buitenland reist, bent u wettelijk verplicht om een geldig rijbewijs, uw kentekenbewijs en uw autoverzekeringspapieren mee te nemen. Sommige landen hebben bovendien specifieke voorschriften en vereisten die moeten worden gevolgd bij het rijden ter plaatse, dus we raden u altijd aan om voordat u op reis gaat te controleren of u voldoet aan alle lokale voorschriften.

  • Heb ik een visum nodig als ik per veerboot reis?

    Dit is grotendeels afhankelijk van waar u vandaan komt en wat uw bestemming is. Controleer dit voor vertrek. Neem contact op met de lokale ambassade als u denkt dat u een visum nodig hebt. Houd er rekening mee dat het verkrijgen van een visum meerdere weken in beslag kan nemen. Zorg dat u ruim voor uw vertrekdatum een visum hebt geregeld.