Skopelos naar Volos Veerboot

De Skopelos Volos veerdienst verbindt Skopelos Eilanden met Griekenland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Hellenic Seaways veerdienst gaat tot 11 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 45 minuten Terwijl de Anes Ferries veerdienst loopt tot 4 keer per week met een duur van 4 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 15 overtochten per week op de Skopelos Volos route tussen Skopelos Eilanden en Griekenland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Skopelos naar Volos Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Skopelos Eilanden naar Griekenland pagina.

Skopelos - Volos Veerbootmaatschappij

  • Hellenic Seaways
    • 11 Afvaarten / Week 2 uur 45 min
    • Prijsaanvraag
  • Anes Ferries
    • 4 Afvaarten / Week 4 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Skopelos Volos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Skopelos Volos boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Skopelos Gids

Het Griekse eiland Skopelos is gelegen aan het noordwestelijke kant van de Egeïsche Zee en is een van de Noordelijke Sporaden. Het eiland ligt ten oosten van het schiereiland Pelion op het Griekse vasteland en in het noorden van het eiland Euboea. Op een heldere dag het naburige eiland Skiathos duidelijk kan worden gezien van Skopelos. Haven van het eiland ligt in de belangrijkste stad van het eiland, ook wel Skopelos en ligt aan een baai aan de noordkust van het eiland.

Dit groene eiland heeft vele variëteiten van bloemen, bomen en struiken groeien op het en is een van de groenste eilanden in de Egeïsche Zee. De lokale vegetatie bestaat voornamelijk uit bossen van Aleppo Pines, Kermes Oaks, een klein bos van steeneiken, Oleo-Ceratonion maquis, fruitbomen en olijfgaarden. Vanwege de noodzaak voor Pine bomen die werden gebruikt om schepen te bouwen, hebben Oak soorten van het eiland grotendeels vervangen door dennenbossen.

Het eiland wordt bediend door de draagvleugelboten en veerboten naar de havens van Volos Magnesia en Agios Konstantinos, Phthiotis op het vasteland van Griekenland, dat maakt het ook mogelijk verbindingen van en naar Alonissos en Skiathos. In de zomer is er ook een veerboot van en naar Kymi in Euboea.

Volos Gids

De Griekse stad Volos is geen oude stad, hoewel ruïnes in de stad en omgeving dateren uit de vroegste bewoning van het Balkanschiereiland. Moderne Volos werd opgericht in de 19e eeuw en een groot deel van de stad werd verwoest door een aardbeving in 1955, dus de meeste van de gebouwen van de stad zijn gebouwd sindsdien. De waterkant is populair bij de lokale bevolking en toeristen, met cafés en bars gelegen langs de kade. De Volos Archeologisch Museum beschikt over artefacten van zo ver terug als de Bronstijd en het Stedelijk Museum in het stadhuis is voorzien van het werk van de moderne Griekse kunstenaars. Ook een bezoek waard is St. Contantine Kerk, dat is een prachtig 20e-eeuws gebouw aan het eind van de promenade. Twee archeologische sites niet ver buiten de stad te bieden Myceense tijdperk ruïnes. Dimini is de kleinere maar beter ontwikkeld. Sesklo is groter en biedt een prachtig uitzicht, maar is nog niet volledig opgegraven.