Volos naar Skopelos Veerboot

De Volos Skopelos veerdienst verbindt Griekenland met Skopelos Eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Hellenic Seaways veerdienst gaat tot 11 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 45 minuten Terwijl de Anes Ferries veerdienst loopt tot 4 keer per week met een duur van 4 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 15 overtochten per week op de Volos Skopelos route tussen Griekenland en Skopelos Eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Volos naar Skopelos Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Griekenland naar Skopelos Eilanden pagina.

Volos - Skopelos Veerbootmaatschappij

  • Hellenic Seaways
    • 11 Afvaarten / Week 2 uur 45 min
    • Prijsaanvraag
  • Anes Ferries
    • 4 Afvaarten / Week 4 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Volos Skopelos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Volos Skopelos boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Volos Gids

Volos, een Griekse stad en haven, ligt in Thessalië, Griekenland, en ongeveer 325 km ten noorden van Athene en 215 km ten zuiden van Thessaloniki. De haven biedt de region de enige toegang tot de zee en de stad is de hoofdstad van de regio Magnesia. De haven van Volos is een van de nieuwste havens van Griekenland met veel van zijn gebouwen gebouwd na 1955, toen een groot deel van wat was er eerder werd verwoest door een aardbeving. De Universiteit van Thessalië is gelegen in de stad die ook een centrum voor de productie, dienstverlening en toerisme voor de regio. De stad een belangrijke rol bij de Olympische Spelen van 2004 gespeeld als sindsdien heeft ook gastheer van andere sportieve evenementen zoals het Europees Kampioenschap Atletiek. De stad ontving ook de 7e Internationale Olympiade op Astronomy and Astrophysics in juli en augustus 2013.

De stad wordt beschouwd als een van de mooiste in Griekenland en zijn lange geschiedenis is te zien in zijn gebouwen. De vele woningen, gemeentelijke gebouwen, musea, vroeg 20e eeuwse industriële gebouwen en mooie kerken worden gecombineerd om Volos een plek te maken een bezoek waard.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Skiathos, Alonissos, Glossa en Skopelos.

Skopelos Gids

Het Griekse eiland Skopelos ligt tussen de eilanden Skiathos en Alonissos, en is een prachtig eiland dat vooral gezinnen en romantische koppels aantrekt. Het werd vooral bekend toen scenes van de Hollywood-film Mamma Mia er enkele jaren geleden werden gefilmd. Vooral bekend is de indrukwekkende kerk van Agios Ioannis Kastri, ook wel bekend als de Mamma Mia Kerk. De stranden van Skopelos hebben kristalhelder water en zijn ideaal voor een dagje luieren in de zon. Skopelos Town, de thuisbasis van de haven van het eiland, en Glossa, de twee belangrijkste dorpen van het eiland, en zijn gebouwd op de top van een heuvel en bieden een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee.

Het eiland wordt bediend door de draagvleugelboten en veerboten naar de havens van Volos Magnesia en Agios Konstantinos, Phthiotis op het vasteland van Griekenland, dat maakt het ook mogelijk verbindingen van en naar Alonissos en Skiathos. In de zomer, er is ook een veerboot beschikbaar van en naar Kymi in Euboea.