Volos naar Glossa Veerboot

De Volos Glossa veerdienst verbindt Griekenland met Skopelos Eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Hellenic Seaways veerdienst gaat tot 11 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 5 minuten Terwijl de Anes Ferries veerdienst loopt tot 16 keer per week met een duur van 3 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 27 overtochten per week op de Volos Glossa route tussen Griekenland en Skopelos Eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Volos naar Glossa Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Griekenland naar Skopelos Eilanden pagina.

Volos - Glossa Veerbootmaatschappij

  • Hellenic Seaways
    • 11 Afvaarten / Week 2 uur 5 min
    • Prijsaanvraag
  • Anes Ferries
    • 16 Afvaarten / Week 3 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Volos Glossa tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Volos Glossa boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Volos Gids

Volos, een Griekse stad en haven, ligt in Thessalië, Griekenland, en ongeveer 325 km ten noorden van Athene en 215 km ten zuiden van Thessaloniki. De haven biedt de region de enige toegang tot de zee en de stad is de hoofdstad van de regio Magnesia. De haven van Volos is een van de nieuwste havens van Griekenland met veel van zijn gebouwen gebouwd na 1955, toen een groot deel van wat was er eerder werd verwoest door een aardbeving. De Universiteit van Thessalië is gelegen in de stad die ook een centrum voor de productie, dienstverlening en toerisme voor de regio. De stad een belangrijke rol bij de Olympische Spelen van 2004 gespeeld als sindsdien heeft ook gastheer van andere sportieve evenementen zoals het Europees Kampioenschap Atletiek. De stad ontving ook de 7e Internationale Olympiade op Astronomy and Astrophysics in juli en augustus 2013.

De stad wordt beschouwd als een van de mooiste in Griekenland en zijn lange geschiedenis is te zien in zijn gebouwen. De vele woningen, gemeentelijke gebouwen, musea, vroeg 20e eeuwse industriële gebouwen en mooie kerken worden gecombineerd om Volos een plek te maken een bezoek waard.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Skiathos, Alonissos, Glossa en Skopelos.

Glossa Gids

Glossa, de tweede grootste nederzetting op het eiland Skopelos, ligt ongeveer 25 kilometer ten noorden van Hora, de hoofdstad van het eiland. "De lange dorp", aldus Papadiamantis is onderscheidend door zijn traditionele, nobel karakter en de ruïnes van de oude torens en gebouwen die zijn ontdekt in de omgeving. Dit bergachtige dorp, op 300 m. boven de zeespiegel en biedt een prachtig uitzicht en is niet beïnvloed door de moderne manier van leven. Rond zijn smalle straatjes, kunnen bezoekers de vrouwen het dragen van de traditionele outfits van Skopelos genaamd "foustanes" te vinden. Glossa is een van de meest pittoreske dorpjes in de Sporaden, vanwege de smalle straten en paden, en de traditionele huizen van Macedonische soort - met twee verdiepingen, opknoping houten balkons en pannendaken.

Skopelos is een Grieks eiland gelegen in de Noordelijke Sporaden eilandengroep en is per boot verbonden met Volos, Agios Konstantinos, Skiathos, Alonissos en Thessaloniki in de zomer.