trasmediterranea_sorolla

Sorolla

Verzorgd door Trasmediterranea op de route Almeria Melilla, Arrecife Cadiz, Arrecife Las Palmas, Arrecife Santa Cruz de La Palma, Las Palmas Santa Cruz de La Palma, Las Palmas Santa Cruz de Tenerife, Mahon Palma, Mahon Valencia, Palma Valencia & Santa Cruz de La Palma Santa Cruz de Tenerife

Het schip is al sinds 2001 in dienst en heeft een capaciteit van maximaal 1000 passagiers en 330 voertuigen. Sorolla heeft de meest geavanceerde en comfortabele faciliteiten. De faciliteiten aan boord omvatten o.a. een a la carte en zelfbedieningsrestaurant, cafe, pub, zwembad, jacuzzi, solarium, fitnessruimte met een sauna, een leeszaal, een speelzaal, baby faciliteiten, kinderopvang, heliport, bioscoop, kennels, medische faciliteiten en een winkel.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er is een ruime keuze aan 2 en 4-persoons standaard en club class binnen en buitenhutten.

Eten en drinken aan boord

Het schip beschikt over een café-pub, een a la carte restaurant met een rustgevende sfeer, een zelfbedieningsrestaurant, diverse bars en automaten voor snoep en snacks.

Shoppen aan boord

De winkel aan boord biedt u een ruime keuze aan producten zoals kleding, souvenirs, boeken en tijdschriften, snoep en zoetigheden, parfums en sieraden.

Extra faciliteiten aan boord

Het zwembad is het hele jaar geopend (overdekt en verwarmd in de winter). U kunt een bezoek brengen aan de volledig uitgeruste fitnessruimte of ontspannen in de sauna, jacuzzi of het solarium. In de bioscoop aan boord kunt u de nieuwste films bekijken.

Reizen met kinderen

Voor de jongere passagiers is er een speciale speelhoek met zachte speelgoed, tafels en stoelen en TV. Het zwembad aan boord is voorzien van een ondiep deel voor kinderen. Er zijn genoeg bordspellen spelen in de games lounge.

Toegankelijkheid

Passagiersdekken zijn bereikbaar via liften. Invalidentoiletten zijn ook beschikbaar en gemakkelijk toegankelijk. Ons personeel is beschikbaar voor passagiers met beperkte mobiliteit maar het is aan te raden om het tijdens het boeken en bij het inchecken te vermelden. Blindengeleidehonden reizen gratis.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Sorolla gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Sorolla Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip