Skopelos naar Alonissos Veerboot

De Skopelos Alonissos veerdienst verbindt Skopelos Eilanden met Sporadische eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Hellenic Seaways veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 20 minuten Terwijl de Anes Ferries veerdienst loopt tot 9 keer per week met een duur van 30 min.

Dus dat is een totaal van 30 overtochten per week op de Skopelos Alonissos route tussen Skopelos Eilanden en Sporadische eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Skopelos naar Alonissos Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Skopelos Eilanden naar Sporadische eilanden pagina.

Skopelos - Alonissos Veerbootmaatschappij

  • Hellenic Seaways
    • 3 Afvaarten / Dag 20 min
    • Prijsaanvraag
  • Anes Ferries
    • 9 Afvaarten / Week 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Skopelos Alonissos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Skopelos Alonissos boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Skopelos Gids

Het Griekse eiland Skopelos is gelegen aan het noordwestelijke kant van de Egeïsche Zee en is een van de Noordelijke Sporaden. Het eiland ligt ten oosten van het schiereiland Pelion op het Griekse vasteland en in het noorden van het eiland Euboea. Op een heldere dag het naburige eiland Skiathos duidelijk kan worden gezien van Skopelos. Haven van het eiland ligt in de belangrijkste stad van het eiland, ook wel Skopelos en ligt aan een baai aan de noordkust van het eiland.

Dit groene eiland heeft vele variëteiten van bloemen, bomen en struiken groeien op het en is een van de groenste eilanden in de Egeïsche Zee. De lokale vegetatie bestaat voornamelijk uit bossen van Aleppo Pines, Kermes Oaks, een klein bos van steeneiken, Oleo-Ceratonion maquis, fruitbomen en olijfgaarden. Vanwege de noodzaak voor Pine bomen die werden gebruikt om schepen te bouwen, hebben Oak soorten van het eiland grotendeels vervangen door dennenbossen.

Het eiland wordt bediend door de draagvleugelboten en veerboten naar de havens van Volos Magnesia en Agios Konstantinos, Phthiotis op het vasteland van Griekenland, dat maakt het ook mogelijk verbindingen van en naar Alonissos en Skiathos. In de zomer is er ook een veerboot van en naar Kymi in Euboea.

Alonissos Gids

Het Griekse eiland Alonissos maakt deel uit van de Noordelijke Sporaden, samen met Skopelos (3 km naar het westen) en Skiathos, en is gelegen in de Egeïsche Zee. Het eiland heeft een ruige natuurlijke landschap en wordt omringd door kleine eilandjes verspreid over de archipel. Alonissos is een eiland ideaal voor bezoekers die willen ontspannen en genieten van ontspannen wandelingen in door dennenbossen, olijf- en boomgaarden. Het eiland is het meest afgelegen van de Noordelijke Sporaden eilandengroep, en is de thuisbasis van de National Marine Park van de Noordelijke Sporaden, een toevluchtsoord voor zeldzame zeevogels, dolfijnen en de mediterrane monniksrob, Monachus Monachus.

Wanneer je per boot op het eiland aankomt zult u Patitíri tegenkomen, de pittoreske haven en de hoofdstad van het eiland met zijn prachtige stenen geplaveide waterkant die zijn naam nam van de wijn persen gebruikt door de lokale bevolking. Hora (of Old Village) is de oude hoofdstad van het eiland. Een middeleeuws kasteel u een prachtig uitzicht op de zee, stenen huizen met foto perfecte hofjes, smalle geplaveide straatjes, dorsen vloeren en een aantal kerken kapselt de essentie van een typische Griekse eiland nederzetting.

Vanuit de haven is er veerboot en draagvleugelboot service vanaf Patitiri naar Volos, Agios Konstantinos, en Thessaloniki op het vasteland en de eilanden Skiathos, Skopelos en Skyros.