Skiathos naar Skopelos Veerboot

De Skiathos Skopelos veerdienst verbindt Sporadische eilanden met Skopelos Eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Hellenic Seaways veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 30 minuten Terwijl de Anes Ferries veerdienst loopt tot 11 keer per week met een duur van 1 uur 15 min.

Dus dat is een totaal van 32 overtochten per week op de Skiathos Skopelos route tussen Sporadische eilanden en Skopelos Eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Skiathos naar Skopelos Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Sporadische eilanden naar Skopelos Eilanden pagina.

Skiathos - Skopelos Veerbootmaatschappij

  • Hellenic Seaways
    • 3 Afvaarten / Dag 30 min
    • Prijsaanvraag
  • Anes Ferries
    • 11 Afvaarten / Week 1 uur 15 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Skiathos Skopelos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Skiathos Skopelos boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Skiathos Gids

Het Griekse eiland Skiathos behoort tot de Noordelijke Sporaden en ligt ten noordwesten van de Egeïsche Zee, ten oosten van het Pilion schiereiland in Magnesia op het Griekse vasteland, en ten westen van het eiland Skopelos, duidelijk zichtbaar op een heldere dag. Het merendeel van de steden op het eiland bevinden zich in het zuiden en het westen als het terrein is minder robuust is dan dat van de noordelijke delen van het eiland. Belangrijkste stad van het eiland, ook wel Skiathos, is gelegen in het noordoosten van het eiland, waarvan de kustlijn wordt gekenmerkt door kapen, inhammen en peninsulars.

Het klooster van de Annunciatie is een populaire toeristische attractie op het eiland en wordt ook wel de Evangelistria klooster die is gewijd aan de Maagd Maria. Het is gelegen op ongeveer 4 km ten noorden van de stad Skiathos op een heuvel, maar helaas een deel van het klooster van de gebouwen, die werden gebouwd in 1794, zijn nu in puin. Echter, de kerk en de accommodatie gebouwen gerestaureerd.

Skiathos is verbonden door conventionele veerboot en high speed ferry naar Thessaloniki, de andere eilanden in de Sporaden, de eilanden van de Cycladen en Kreta.

Skopelos Gids

Het Griekse eiland Skopelos ligt tussen de eilanden Skiathos en Alonissos, en is een prachtig eiland dat vooral gezinnen en romantische koppels aantrekt. Het werd vooral bekend toen scenes van de Hollywood-film Mamma Mia er enkele jaren geleden werden gefilmd. Vooral bekend is de indrukwekkende kerk van Agios Ioannis Kastri, ook wel bekend als de Mamma Mia Kerk. De stranden van Skopelos hebben kristalhelder water en zijn ideaal voor een dagje luieren in de zon. Skopelos Town, de thuisbasis van de haven van het eiland, en Glossa, de twee belangrijkste dorpen van het eiland, en zijn gebouwd op de top van een heuvel en bieden een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee.

Het eiland wordt bediend door de draagvleugelboten en veerboten naar de havens van Volos Magnesia en Agios Konstantinos, Phthiotis op het vasteland van Griekenland, dat maakt het ook mogelijk verbindingen van en naar Alonissos en Skiathos. In de zomer, er is ook een veerboot beschikbaar van en naar Kymi in Euboea.