Palermo naar Napels Veerboot

De Palermo Napels veerdienst verbindt Sicilië met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Grandi Navi Veloci veerdienst gaat tot 9 keer per week met een vaartijd van ongeveer 10 uur 30 minuten Terwijl de Tirrenia veerdienst loopt tot 7 keer per week met een duur van 10 uur 15 min.

Dus dat is een totaal van 16 overtochten per week op de Palermo Napels route tussen Sicilië en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Route en havengegevens

Palermo naar Napels Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Sicilië naar Italië pagina.

Palermo - Napels Veerbootmaatschappij

 • Grandi Navi Veloci
  • 9 Afvaarten / Week 10 uur 30 min
  • Prijsaanvraag
 • Tirrenia
  • 7 Afvaarten / Week 10 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Palermo Napels tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Palermo Napels boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Palermo Napels Veerboot klantenrecensies

 • "reis Palermo naar Napels"

  Het was allemaal geweldig aan boord! Super hut met heerlijke schone beden, heerlijk gegeten in het a la carte restaurant, met erg aardige mensen die daar werkten.

  'Anonieme' reisde mee op de route Palermo Napels met Tirrenia aan boord de Florio

  Lees meer Lees minder
 • "Great experience"

  We could watch the soccer game on board which made us very happy! Our room was clean, and we enjoyed discovering the ship. Great view with sunset when the ship departed from the port of Palermo.

  'Anonieme' reisde mee op de route Palermo Napels met Grandi Navi Veloci aan boord de SNAV Sardegna

  Lees meer Lees minder
 • "Goede nacht(rust)"

  Prima verzorgde reis gehad op de veerdienst met Tirennia.

  'Anonieme' reisde mee op de route Palermo Napels met Tirrenia aan boord de Florio

  Lees meer Lees minder

Palermo Gids

Palermo is een Italiaanse stad in Sicilië, die een internationale reputatie heeft voor haar geschiedenis, cultuur, gastronomie en architectuur. De stad, met een oorsprong van meer dan 2700 jaar, is gelegen in het noordwesten van Sicilië, langs de Golf van Palermo aan de Tyrreense Zee. Palermo is het culturele, economische en toeristische hub van Sicilië, en toeristen worden aangetrokken vanwege zijn cultuur en uitstekende mediterrane klimaat. De vaak vergane glorie van de vele prachtige paleizen en kerken van Palermo in het centrum maken de plaats populaire. Het leven is niet ten volle tot de 21e eeuw. Dit geldt met name voor de markten, waarvan de Arabische oorsprong nog steeds merkbaar is dankzij hun lawaai, geuren, kleuren, smalle doolhof aan straatjes, de prachtige reeks van voedsel en andere goederen op het display en de algemene 'souk' sfeer.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar veel bestemmingen, waaronder Genua (reistijd: 21 uur), Civitavecchia (reistijd: 14 uur), Napels (reistijd: 10 uur en 30 minuten) en Tunesië (reistijd: 10 uur). Voetgangers dienen 1 uur vóór vertrek in te checken, en passagiers met voertuigen dienen 2 uur vóór vertrek aanwezig te zijn. De inchecktijd voor alle overtochten naar Tunesië is 4 uur vóór vertrek.

Napels Gids

Napels is de grootste en een van de mooiste van het zuiden region van Italië. De hoofdstad van Campanië, deze uitgestrekte stad werd gesticht door de Grieken en later uitgebreid door de Romeinen, en als gevolg daarvan is rijk aan historie en prachtige architectuur. Aan de ene kant van Napels is de Vesuvius, en in de buurt van de baai zijn de mooie eilanden Capri, Ischia en Procida, die allemaal gunstig zijn gelegen voor dagtochten. Pompeii en Herculaneum zijn vol van enkele van de meest interessante en onthullende Romeinse ruïnes in Italië, na wordt vernietigd door de Vesuvius uitbarstte toen het bijna 2000 jaar geleden.

De stadscentrum van Napels is compact en vol met grote paleizen, indrukwekkende kerken, kloosters, kastelen en andere prachtige gebouwen. Plaatsen van bijzonder belang zijn de Duomo, een oude kathedraal die werd gebouwd tussen 1294 en 1323; het Palazzo Reale (Koninklijk Paleis), een prachtig voorbeeld van de prachtige Italiaanse architectuur die gevonden kunnen worden in deze historische stad; het Teatro San Carlo, een Opera theater dat een uniek decor, dat kan worden verwijderd om de tuinen van het Palazzo Reale onthullen beschikt; het Museo Archeologico Nazionale (Nationaal Archeologisch Museum), die vol is van een aantal van de meest uitgebreide collecties in Italië; en de Napoli Sotterranea, een fascinerende reeks van ondergrondse tunnels, gangen, trappen, kamers en zalen, midden in het hart van Napels.