Fullers360
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Fullers360

Fullers is een van de toonaangevende veerbootmaatschappijen van Auckland (Nieuw-Zeeland). De maatschappij verzorgt een scala aan veerdiensten, reizen en chartervluchten rond Auckland Harbour en de eilanden Waiheke, Motutapu, Motuihe en Rangitoto. De veerboten van Fullers vetrekken vanuit de terminal in het centrum van Auckland. Dagelijks vervoert Fullers passagiers vanuit Auckland naar Waiheke over de Golf van Hauraki. De overtocht duurt slechts 45 minuten. De veerdienst naar Motutapu vertrekt vanuit Home Bay en neemt 35 minuten in beslag. De oversteek tussen Rangitoto Wharf en Auckland duurt 25 minuten. De vloot van Fullers bestaat elf grote en moderne veerboten. Iedere veerboot beschikt over een bar, gratis WiFi en een boven- en benedendek met airco. Op sommige veerboten kunt u bovendien van het uitzicht genieten vanaf een buitendek. Fullers beheert ook de Waiheke Bus Company die toeristen vervoert over het eiland Waiheke. Daarnaast verzorgt Fullers ook veerdiensten voor passagiers binnen Auckland.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Fullers360 bekijken en Fullers360 veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Fullers360 bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.