COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Atlas Kompas

Atlas Kompas biedt veerdiensten aan tussen de romantische Italiaanse stad Venetië en de Kroatische kustplaatsen Umag, Porec, Rovinj en Pula op Istrië, het grootste schiereiland van de Adriatische Zee.

Atlas Kompas beschikt over twee moderne catamarans, Prince of Venice en Adriatic Jet, die garant staan voor een aangename en comfortabele reis.

Tijdens de overtocht delen de vriendelijke en deskundige medewerkers van Atlas Kompas een uitgebreid overzicht uit met alle Venetiaanse en Kroatische bezienswaardigheden. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de reis.

Aan boord van de Prince of Venice bevinden zich zitplaatsen in de lounge met airco, toiletten en drie buitendekken met prachtig uitzicht over de Adriatische zee. De catamaran is uitermate veilig en stabiel bij slecht weer dus u kunt met een gerust hart op reis gaan.

De unieke Adriatic Jet heeft voldoende capaciteit voor 343 passagiers. Aan boord treft u ruime lounges, airco, een goed gevulde bar en een assortiment aan taxfree producten.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Atlas Kompas dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.