Alonissos naar Skopelos Veerboot

De Alonissos Skopelos veerdienst verbindt Sporadische eilanden met Skopelos Eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Hellenic Seaways veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 20 minuten Terwijl de Anes Ferries veerdienst loopt tot 10 keer per week met een duur van 30 min.

Dus dat is een totaal van 31 overtochten per week op de Alonissos Skopelos route tussen Sporadische eilanden en Skopelos Eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Alonissos naar Skopelos Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Sporadische eilanden naar Skopelos Eilanden pagina.

Alonissos - Skopelos Veerbootmaatschappij

  • Hellenic Seaways
    • 3 Afvaarten / Dag 20 min
    • Prijsaanvraag
  • Anes Ferries
    • 10 Afvaarten / Week 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Alonissos Skopelos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Alonissos Skopelos boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Alonissos Gids

Alonissos is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee, die na Skiathos en Skopelos, het derde eiland van de Noordelijke Sporaden is. Het eiland ligt 3 km ten oosten van het eiland Skopelos. Alonissos is ook de naam van een dorp op het eiland, maar ook de gemeente die het eiland en het dorp omvat. Het dorp van Alonissos is gelegen aan het zuidelijke deel van het eiland, en is lokaal bekend als Chora.
Het embleem van het eiland is de Monachus Monachus mediterrane zegel, een beschermde soort en de reden waarom de eerste National Marine Park van Griekenland daar werd opgericht. De Marine Park is een unieke biotoop die niet alleen betrekking heeft op de bescherming van de zeehonden, maar wordt ook gebruikt voor onderzoek, redding en verzorging van mediterrane zeehonden en andere zoogdieren.
De belangrijkste haven van het eiland bevindt zich in het zuidoosten en heet Patitiri. De haven biedt boot en draagvleugelboot diensten van Patitiri naar Volos, Agios Konstantinos, en Thessaloniki op het vasteland en naar de eilanden Skiathos, Skopelos en Skyros. De baai aan de zuidkant van het eiland wordt ook wel Alonnisos genoemd.

Skopelos Gids

Het Griekse eiland Skopelos ligt tussen de eilanden Skiathos en Alonissos, en is een prachtig eiland dat vooral gezinnen en romantische koppels aantrekt. Het werd vooral bekend toen scenes van de Hollywood-film Mamma Mia er enkele jaren geleden werden gefilmd. Vooral bekend is de indrukwekkende kerk van Agios Ioannis Kastri, ook wel bekend als de Mamma Mia Kerk. De stranden van Skopelos hebben kristalhelder water en zijn ideaal voor een dagje luieren in de zon. Skopelos Town, de thuisbasis van de haven van het eiland, en Glossa, de twee belangrijkste dorpen van het eiland, en zijn gebouwd op de top van een heuvel en bieden een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee.

Het eiland wordt bediend door de draagvleugelboten en veerboten naar de havens van Volos Magnesia en Agios Konstantinos, Phthiotis op het vasteland van Griekenland, dat maakt het ook mogelijk verbindingen van en naar Alonissos en Skiathos. In de zomer, er is ook een veerboot beschikbaar van en naar Kymi in Euboea.