Trelleborg naar Travemunde Veerboot

De Trelleborg Travemunde veerdienst verbindt Zweden met Duitsland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, TT Line. De veerdienst gaat maximaal 21 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur.

Trelleborg Travemunde vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Trelleborg naar Travemunde Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Zweden naar Duitsland pagina.

Trelleborg - Travemunde Veerbootmaatschappij

 • TT Line
  • 3 Afvaarten / Dag 8 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Trelleborg Travemunde tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Trelleborg Travemunde boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Trelleborg Travemunde Veerboot klantenrecensies

 • "Ferry Trelleborg - Travemunde"

  Het was de eerste maal dat we de ferry namen, en ik wist echt niet wat te verwachten. Het was leuk, en deed me zin krijgen eens een cruise mee te maken, want ik had zeker niet verwacht dat de overtocht zo comfortabel zou verlopen. Het is aangenaam eens het schip te verkennen, de cabines zijn zeer proper, en er zijn zelfs handdoeken aanwezig in de toiletruimte, iets dat ik zeker niet had verwacht. Het heeft een leuke boetiek en de catering is dik in orde. Het spijt me enorm dat ik voor de heenreis geen gebruik heb gemaakt van deze ferry, maar mijn volgende reis naar Noorwegen zal zeker via deze lijn gaan.

  'Etienne' reisde mee op de route Trelleborg Travemunde met TT Line aan boord de Peter Pan

  Lees meer Lees minder
 • "Prima"

  Wij zijn inderdaad met de TT line Robin Hood gereisd. Was prima, alleen er was een tussenstop in Rostock en dat was me niet bekend.

  'Anonieme' reisde mee op de route Trelleborg Travemunde met TT Line aan boord de Robin Hood

  Lees meer Lees minder
 • "Trelleborg-Travemunde "

  Prima overtocht; precies volgens tijdschema. Geeft lekker relaxed gevoel. Shop mocht wat uitgebreider assortiment hebben.

  'Jh' reisde mee op de route Trelleborg Travemunde met TT Line aan boord de Nils Holgersson

  Lees meer Lees minder
 • "Prettige reis"

  Wij varen regelmatig met uw lijn diensten, bijzonder goed en stipt op tijd. Echt een aanrader

  'L eo van Houtert' reisde mee op de route Trelleborg Travemunde met TT Line aan boord de Nils Holgersson

  Lees meer Lees minder

Trelleborg Gids

De stad Trelleborg is gelegen in de provincie Skåne, in het zuiden van Zweden. De stad werd in 1257 gepresenteerd als huwelijkscadeau aan de Zweedse Prins Valdemar van de Deense koninklijke familie. De Denen nam toen de stad terug, die onder Deense heerschappij bleef tot 1658. Trelleborg werd een industriestad aan het eind van de 19e eeuw en dit industrialisatie een belangrijke rol in de ontwikkeling van de stad heeft gespeeld. De stad is populair bij bezoekers uit Zweden en Duitsland vooral als gevolg van de veerboten naar Rostock, Sassnitz en Lübeck-Travemunde in Duitsland. De veerboten begon varen naar de haven in 1897 met de route naar Travemunde in 1962 opgericht De veerboten vervoeren zowel passagiers op dagtochten, auto's met gezinnen die op vakantie, en zware vrachtwagens op hun weg door Europa. In 1917, kwam Lenin per veerboot vanuit Sassnitz naar Trelleborg op zijn weg uit ballingschap terug naar Rusland om de revolutie te leiden.

Travemunde Gids

De Duitse stad Lübeck is een bijzonder schilderachtige stad beroemd om zijn vele gotische gebouwen en ook zijn smakelijke marsepein. Het is wellicht het meest bekend om zijn iconische 15e-eeuwse Holstentor gateway, die een waar sprookje uiterlijk, met twee cilindervormige torens heeft. Achter de Lubeck Holstentor, een stad van middeleeuwse charme wacht de bezoekers, waar ze zullen ontdekken vele historische gebouwen, zo veel zelfs dat Lübeck is vermeld als een World Heritage Site sinds het midden van de jaren 1980. Veel van de beste bezienswaardigheden in Lübeck ligt binnen de oude stad, beter bekend als de 'Altstadt'. Een deel van de stad is omringd door de rivier de Trave, en ligt op slechts een korte loopafstand van zowel het station (Hauptbahnhof) en het busstation. In de buurt, de enorme veerhaven ligt naast de Oostzee, in de voorstad van Travemunde, waar vindt u ook diverse gezellige zanderige beachfronts en een waar gevoel van kusttoerisme. Rond Lübeck en de vele openbare plein vindt u een scala aan historische bezienswaardigheden en opmerkelijke bezienswaardigheden te vinden. Van bijzonder belang is het 13e eeuwse stadhuis (Rathaus), de prachtige 12e-eeuwse Dom (kathedraal van Lübeck), de prachtige paleisachtige architectuur van Rantzau Castle (Schloss Rantzau), en de Heiligen Geist Hospital, het oudste ziekenhuis van Duitsland, daterend uit 1227.