Malmo naar Travemunde Veerboot

De Malmo Travemunde veerdienst verbindt Zweden met Duitsland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Finnlines. De veerdienst gaat maximaal 19 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur 45 minuten.

Malmo Travemunde vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Malmo naar Travemunde Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Zweden naar Duitsland pagina.

Malmo - Travemunde Veerbootmaatschappij

  • Finnlines
    • 19 Afvaarten / Week 8 uur 45 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Malmo Travemunde tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Malmo Travemunde boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Malmo Gids

Malmö is een stad in Zweden en de hoofdstad van de provincie Skåne. Sinds de bouw van de Oresund-brug, een dubbelsporige spoorlijn en de vierbaansweg brug over de Sont tussen Scania (zuidelijkste Zweden) en Denemarken, heeft Malmö omgetoverd. Van een stad die worstelde, hij heeft geprofiteerd van de architectonische ontwikkelingen die nieuwe biotech en IT-bedrijven hebben in de stad. Malmö blijft een kleine, vriendelijke stad met een goede keuze aan culturele attracties, waaronder het nieuwe Moderna Museet Malmö. De stad heeft vele goede restaurants en bistro's en grote cafés.

De Malmö Art Museum, het Stedelijk Museum, het Museum of Natural History en het Science and Maritime House Museum kunt u ook in één dag of twee bezoeken. Ze liggen allemaal in het imposante Kasteel Malmöhus gebouw. Malmö Konsthall staat bekend om de functie en esthetiek, evenals het gebruik van de ruimte en het licht in zijn galerij.

Ferries vanuit de haven van Malmö vertrekken naar Travemunde in Duitsland.

Travemunde Gids

De Duitse stad Lübeck is een bijzonder schilderachtige stad beroemd om zijn vele gotische gebouwen en ook zijn smakelijke marsepein. Het is wellicht het meest bekend om zijn iconische 15e-eeuwse Holstentor gateway, die een waar sprookje uiterlijk, met twee cilindervormige torens heeft. Achter de Lubeck Holstentor, een stad van middeleeuwse charme wacht de bezoekers, waar ze zullen ontdekken vele historische gebouwen, zo veel zelfs dat Lübeck is vermeld als een World Heritage Site sinds het midden van de jaren 1980. Veel van de beste bezienswaardigheden in Lübeck ligt binnen de oude stad, beter bekend als de 'Altstadt'. Een deel van de stad is omringd door de rivier de Trave, en ligt op slechts een korte loopafstand van zowel het station (Hauptbahnhof) en het busstation. In de buurt, de enorme veerhaven ligt naast de Oostzee, in de voorstad van Travemunde, waar vindt u ook diverse gezellige zanderige beachfronts en een waar gevoel van kusttoerisme. Rond Lübeck en de vele openbare plein vindt u een scala aan historische bezienswaardigheden en opmerkelijke bezienswaardigheden te vinden. Van bijzonder belang is het 13e eeuwse stadhuis (Rathaus), de prachtige 12e-eeuwse Dom (kathedraal van Lübeck), de prachtige paleisachtige architectuur van Rantzau Castle (Schloss Rantzau), en de Heiligen Geist Hospital, het oudste ziekenhuis van Duitsland, daterend uit 1227.