Trelleborg naar Rostock Veerboot

De Trelleborg Rostock veerdienst verbindt Zweden met Duitsland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Stena Line veerdienst gaat tot 5 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 6 uur Terwijl de TT Line veerdienst loopt tot 5 keer per dag met een duur van 6 uur.

Dus dat is een totaal van 10 overtochten per dag op de Trelleborg Rostock route tussen Zweden en Duitsland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Trelleborg naar Rostock Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Zweden naar Duitsland pagina.

Trelleborg - Rostock Veerbootmaatschappij

 • Stena Line
  • 5 Afvaarten / Dag 6 uur
  • Prijsaanvraag
 • TT Line
  • 5 Afvaarten / Dag 6 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Trelleborg Rostock tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Trelleborg Rostock boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Trelleborg Rostock Veerboot klantenrecensies

 • "Prettige reis voor weinig geld."

  Na onze vakantie door Noorwegen en een bezoek aan vrienden in Malmö, moesten we terug naar Nederland. Onze camper is langer dan 6 m, waardoor de brug tussen Malmö en Kopenhagen meer dan €100 kost en Putgarden-Rodby iets minder dan €100 kost. Dus een overtocht (incl 2 personen) van €92 van Trelleborg naar Rostock vonden wij een koopje. Prima boot die na onze laatste overtocht geupgrated was. Goede voorzieningen, dus de volgende keer gaan we weer met de TT-line.

  'Fred. Koopmans' reisde mee op de route Trelleborg Rostock met TT Line aan boord de Peter Pan

  Lees meer Lees minder
 • "Leuke overtocht"

  Zeer leuke overtocht met de boot, mooie porties van voedsel en heel stipt aankomen en vertrek

  'Anonieme' reisde mee op de route Trelleborg Rostock met TT Line aan boord de Huckleberry Finn

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht "

  Wij zijn heel tevreden met deze overtocht gaan veel op vakantie naar zweden voor ons scheel dit vele km mijn kompliment met deze overtocht.

  'Ron' reisde mee op de route Trelleborg Rostock met Stena Line aan boord de Mecklenburg Vorpommern

  Lees meer Lees minder

Trelleborg Gids

De stad Trelleborg is gelegen in de provincie Skåne, in het zuiden van Zweden. De stad werd in 1257 gepresenteerd als huwelijkscadeau aan de Zweedse Prins Valdemar van de Deense koninklijke familie. De Denen nam toen de stad terug, die onder Deense heerschappij bleef tot 1658. Trelleborg werd een industriestad aan het eind van de 19e eeuw en dit industrialisatie een belangrijke rol in de ontwikkeling van de stad heeft gespeeld. De stad is populair bij bezoekers uit Zweden en Duitsland vooral als gevolg van de veerboten naar Rostock, Sassnitz en Lübeck-Travemunde in Duitsland. De veerboten begon varen naar de haven in 1897 met de route naar Travemunde in 1962 opgericht De veerboten vervoeren zowel passagiers op dagtochten, auto's met gezinnen die op vakantie, en zware vrachtwagens op hun weg door Europa. In 1917, kwam Lenin per veerboot vanuit Sassnitz naar Trelleborg op zijn weg uit ballingschap terug naar Rusland om de revolutie te leiden.

Rostock Gids

De Duitse stad Rostock is de grootste stad van de Noord-Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern. De stad ligt ongeveer 12 km van de Baltische Zee, aan de rivier de Warnow. De stad is de thuisbasis van een van de oudste universiteiten. Opgericht in 1419, de universiteit van Rostock is de derde oudste universiteit van Duitsland bij continu gebruik, en een van de oudste universiteiten van de wereld. Hij onderhoudt ook een botanische tuin, de Botanische Tuin Universität Rostock, en is zeker een bezoek waard. De stad is ook de thuisbasis van de jaarlijkse Hanse Sail festival, waarin veel grote zeilschepen en museale schepen uit worden genomen naar zee. Het festival trekt meer dan 1,5 miljoen bezoekers per jaar. Er is ook een jaarlijkse jazz festival dat plaatsvindt in juni genaamd Ostsee-Jazz ("Baltic Sea Jazz").

De haven van Rostock is de grootste Duitse haven en heeft zich ontpopt tot een van de belangrijkste havens van Europa. Veerboten vanuit de haven vertrekken naar Gedser in Denemarken (2 uur), Trelleborg in Zweden (5 uur en 45 minuten), en een super snelle ferry naar Hank in Finland met een vaartijd van 22 uur.