steam_packet_manannan

Manannan

Verzorgd door Steam Packet op de route Belfast Douglas, Douglas Dublin & Douglas Liverpool

De meest recente toevoeging aan de Steam Packet vloot, Manannan is een 96-meter wavepiercing-catamaran en het grootste schip in zijn soort. Het schip biedt passagiers een snel en comfortabel reis van en naar het eiland Man. Faciliteiten aan boord omvatten o.a. lichte, ruime accommodatie waaronder zitplaatsen, twee bioscopen, een groot cafe/bar en veel meer.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er zijn geen hutten aan boord. Het schip beschikt over twee lounges waaronder de Premium-lounge met tafels en stoelen, gratis non-alcoholische dranken, kranten en tijdschriften, en oplaadpunten voor mobiele telefoons en laptops. Kussens en dekens zijn op aanvraag beschikbaar. Deze lounge is niet toegankelijk voor kinderen onder de leeftijd van 8 jaar oud. De Niarbyl lounge met gereserveerde zitplaatsen is een comfortabele en ruime zitruimte en biedt gemoedsrust. Kinderen zijn toegestaan ​​in deze lounge.

Eten en drinken aan boord

Het schip heeft genoeg plaatsen waar u wat kunt eten en drinken. De Manannan biedt een scala aan eetgelegenheden in een ontspannen en plezierige omgeving.

Shoppen aan boord

In de winkel aan boord van Manannan vindt u onder andere kranten of tijdschriften, de nieuwste parfums en veel meer tegen betaalbare prijzen.

Toegankelijkheid

De passagier lounge is per lift bereikbaar vanaf het autodek. Ons personeel is beschikbaar voor passagiers met beperkte mobiliteit maar het is aan te raden om het tijdens het boeken en bij het inchecken te vermelden.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Manannan gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord Manannan

steam_packet_manannan_cafe steam_packet_manannan_cinema steam_packet_manannan_executive_club steam_packet_manannan_lounge steam_packet_manannan_lounge_2 steam_packet_manannan_premium_lounge steam_packet_manannan_reserved_lounge steam_packet_manannan_shop

Andere Steam Packet Schepen

Manannan Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip