COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Spirit Of Tasmania

Spirit of Tasmania verbindt het Australische vasteland met het eiland Tasmanië. De veerboten van Spirit of Tasmania varen vanuit Melbourne aan de oostkust van Australië over Bass Strait naar Devonport.

De veerdiensten van Spirit of Tasmania vinden meestal 's nachts plaats, maar in het hoogseizoen (van december t/m april) wordt de dienstregeling uitgebreid met afvaarten die overdag plaatsvinden. Aan boord van de schepen Tasmania I en II vindt u uitstekende en comfortabele voorzieningen. Beide schepen beschikken over privélounges met grote ramen. De veerboten hebben voldoende capaciteit voor 1400 passagiers en 500 auto's.

De terminals van Spirit of Tasmania bevinden zich bij Station Pier in Melbourne en bij The Esplanade in East Devonport (Tasmanië).

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Spirit Of Tasmania snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Spirit Of Tasmania routes

Spirit Of Tasmania klantenrecensies.

  • "Nice but two hours delay"

    The cruise ship is verybeautiful, clean and a lot of good eating options like the buffet. A day before we heard about having delay, it costs us two hours in total, that’s not satisfying.

    Lees meer Lees minder