COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Tasmania

Tasmania of 'Tassie' zoals door de lokale bevolking genoemd, ligt ongeveer tweehonderdenveertig kilometer van het zuid-oost kust van het vasteland van Australië en heeft een bevolking van ongeveer een half miljoen personen.

Tasmanië is een plaats heeft wilde en prachtige landschappen, vriendelijke, behulpzame mensen met een ontspannen eiland lifestyle, heerlijke wijn en eten, een beklijvende geschiedenis, en spectaculaire veroordeelde-tijdperk ruïnes.

Tasmanië is ook de kleinste staat van Australië en geografisch de meest divers met meer dan 40 procent van Tasmanië gereserveerd als nationaal park en werelderfgoed gebied.

Het maakt dus niet uit waar u ook gaat in Tasmanië, u kunt uw tijd doorbrengen in één locatie of rond het eiland rijden. We weten dat u blij zult zijn met wat het eiland te bieden heeft, en verbaasd zult zijn over hoe veel groter Tasmanië is aan de binnenkant.

Tasmanië is relatief makkelijk te bereiken per boot. Veerboten vertrekken vanuit Port Melbourne op het vasteland van Australië en komen aan aan de Esplanade in East Devonport, aan de noordzijde van Tasmanië. De populaire overtocht wordt verzorgd het hele jaar door, door TT-Line met hun schip Spirit of Tasmania.

Populaire veerbootmaatschappijen

    • 7 Afvaarten / Week 9 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Tasmania klantenrecensies

  • "Nice but two hours delay"

    The cruise ship is verybeautiful, clean and a lot of good eating options like the buffet. A day before we heard about having delay, it costs us two hours in total, that’s not satisfying.

    Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Tasmania