Ischia naar Napels Veerboot

De Ischia Napels veerdienst verbindt Gulf of Napoli met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Medmar veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur 30 minuten Terwijl de Alilauro veerdienst loopt tot 10 keer per dag met een duur van 1 uur.

Dus dat is een totaal van 13 overtochten per dag op de Ischia Napels route tussen Gulf of Napoli en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Route en havengegevens

Ischia naar Napels Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Gulf of Napoli naar Italië pagina.

Ischia - Napels Veerbootmaatschappij

  • Medmar
    • 3 Afvaarten / Dag 1 uur 30 min
    • Prijsaanvraag
  • Alilauro
    • 10 Afvaarten / Dag 1 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Ischia Napels tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Ischia Napels boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Ischia Gids

Ischia is een Italiaans eiland gelegen aan de Tyrreense Zee, aan de noordkant van de Golf van Napels, die ligt op ongeveer 30 km afstand ligt. Ischia is het grootste van de Brandende Eilanden en ligt op ongeveer 10 km van oost naar west en 7 km van noord naar zuid. Het vulkanische eiland is bijna volledig bedekt door bergen met zijn hoogste punt op 788 meter boven de zeespiegel.

Het toeristische industrie van het eiland is grotendeels neer op haar thermale baden, warmwaterbronnen en vulkanische modder die veroorzaakt worden door de vulkanische activiteit op het eilanden. Het eiland is populair bij veel toeristen uit Europa en Azië. Afgezien van de thermen, het eiland heft veel te bieden. De Aragonese Castle (Castello Aragonese) werd gebouwd op een rots in de buurt van het eiland in 474 voor Christus en is vandaag de dag is het meest bezochte monument op het eiland, die toegankelijk is via een tunnel waarlangs een kleine kapel ligt die ingewijd werd door Johannes Joseph van het Kruis.

Vanuit de haven van Ischia vertrekken veerboten naar Napels, Pozzuoli en Procida.

Napels Gids

Napels is de grootste en een van de mooiste van het zuiden region van Italië. De hoofdstad van Campanië, deze uitgestrekte stad werd gesticht door de Grieken en later uitgebreid door de Romeinen, en als gevolg daarvan is rijk aan historie en prachtige architectuur. Aan de ene kant van Napels is de Vesuvius, en in de buurt van de baai zijn de mooie eilanden Capri, Ischia en Procida, die allemaal gunstig zijn gelegen voor dagtochten. Pompeii en Herculaneum zijn vol van enkele van de meest interessante en onthullende Romeinse ruïnes in Italië, na wordt vernietigd door de Vesuvius uitbarstte toen het bijna 2000 jaar geleden.

De stadscentrum van Napels is compact en vol met grote paleizen, indrukwekkende kerken, kloosters, kastelen en andere prachtige gebouwen. Plaatsen van bijzonder belang zijn de Duomo, een oude kathedraal die werd gebouwd tussen 1294 en 1323; het Palazzo Reale (Koninklijk Paleis), een prachtig voorbeeld van de prachtige Italiaanse architectuur die gevonden kunnen worden in deze historische stad; het Teatro San Carlo, een Opera theater dat een uniek decor, dat kan worden verwijderd om de tuinen van het Palazzo Reale onthullen beschikt; het Museo Archeologico Nazionale (Nationaal Archeologisch Museum), die vol is van een aantal van de meest uitgebreide collecties in Italië; en de Napoli Sotterranea, een fascinerende reeks van ondergrondse tunnels, gangen, trappen, kamers en zalen, midden in het hart van Napels.