Waarom kiezen voor
Direct Ferries?

Overtochten van 2611 routes en 711 havens wereldwijd

Vertrouwd bij meer dan 2.5 miljoenen klanten.

Wij verzorgen meer dan 1.2 miljoenen overtochten / jaar

Wij vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Nederland

Nederland (ook beter in het Engels bekend als Holland) wordt in het westen en noorden begrensd door de Noordzee, langs de oostgrens door Duitsland en in het zuiden door België. Meer dan 10 procent van het oppervlak bestaat uit water en een groot deel van het land en de bevolking bevindt zich onder zeeniveau. Fraai puntdak terrassen, grazige duinen, vruchtbare landschappen, windmolens en kerktorens, Nederland heeft unieke beelden met ongerepte zandstrand.

Het land is een van de meest ontwikkelde landen ter wereld, met de hoogste bevolkingsdichtheid in Europa, zijn circa zestien miljoen inwoners zijn geconcentreerd in een gebied met een grootte van Zuid-Engeland.

Het is gemakkelijk om dit land voor te stellen als alleen Amsterdam, maar Nederland is veel meer dan alleen de hoofdstad. Er zijn een reeks van indrukwekkende steden, waaronder Arnhem, Den Haag en Rotterdam en het platteland, en prachtige middeleeuwse steden als Utrecht en Delft.

Het is ook geen verrassing dat Nederland een van de meest liberale landen van Europa is, en het land waar de televisieprogramma Big Brother vandaan kwam.

Populaire veerbootmaatschappijen

 • Stena Line
  • Prijsaanvraag
 • DFDS Seaways
  • Prijsaanvraag
 • P&O Ferries
  • Prijsaanvraag

Nederland klantenrecensies

 • "Brexit"

  Op de heenreis was het personeel socialer en meer gemotiveerd als op de terugreis! Hopelijk verlamd de Brexit ze niet helemaal!

  Lees meer Lees minder
 • "Hoek van Holland - Harwich"

  Het was een mooi begin van onze vakantie. Hartelijk ontvangen prima diner gehad en een prachtige sunset onderweg. Hele gezellige sfeer aan boord mooie hut met uitstekende bedden. Heerlijk geslapen en 's morgens lekker ontbeten. Kortom een dikke plus.

  Lees meer Lees minder
 • "onze ervaringen met Stena Line"

  Wij (mijn vrouw, dochter en ikzelf) hebben uitstekende ervaringen met de overtocht van Cherbourg naar Rosslare retour met Stena Line. Met name de terugreis was heel bijzonder. Onze dochter woonde en studeerde tijdelijk in Ierland en ze ging met ons terug naar Nederland per boot. Op de dag van vertrek uit Ierland had ze haar portemonnee met paspoort in een supermarkt laten liggen in een andere plaats. Doordat een taxichauffeur het net op tijd kwam brengen, kon ze nog tijdig inchecken op de boot en meevaren naar Frankrijk. Hierbij kregen we alle medewerking van een medewerkster van Stena Line in Rosslare. Zij zorgde ervoor dat ze na de officiële inchecktijd alsnog meekon op het laatste moment. Hiervoor onze bijzondere waardering. Ook de service en voorzieningen aan boord waren prima.

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht"

  We hadden deze overtocht geboekt met een oldtimer. Wat we erg fijn vonden was dat we met de oldtimer een apart plekje op een laag dek kregen bij een paar andere oldtimers. Zo hoefden we geen spannende manouvres te maken om op een hoger dek uit te komen. We konden zo aan boord rijden en parkeren.

  Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Ontdek hoe het is aan boord voordat u op reis gaat.

Schip gidsen, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Nederland