Hull naar Rotterdam Veerboot

De Hull Rotterdam veerdienst verbindt Engeland met Nederland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, P&O Ferries. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 10 uur 45 minuten.

Hull Rotterdam vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Hull naar Rotterdam Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Engeland naar Nederland pagina.

Hull - Rotterdam Veerbootmaatschappij

 • P&O Ferries
  • 7 Afvaarten / Week 10 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Hull Rotterdam tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Hull Rotterdam boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Hull Rotterdam Veerboot klantenrecensies

 • "Overtocht Hull-Rotterdam"

  Mijn dochter en vriend hebben gebruik gemaakt van de Hull-Rotterdam dienst. Zij waren zeer te spreken over de boot, hut en faciliteiten aan bord. Alles prima, netjes en genoeg ruimte in de hut. Ikzelf heb samen met mijn vrouw gebruik gemaakt van de overtocht Calais-Dover-Calais. Prima service van Direct ferries en P&O tijdens het boeken en inchecken. Wij hebben ook gebruik mogen maken van een promotie voucher tijdens de overtocht, was prima (alleen geen alcohol :-( Op de terug weg waren wij op tijd en werd dus gervaagd of wij met een eerdere boot mee wilden varen! Waren nog eerder thuis ;-) Wij hebben ook met 2 honden gereisd. Was allemaal prima en snel geregeld. De boten tussen Calais en Dover (van P&O) zijn wat ouder en niet zo schoon meer, maar voor de korte tijd dat je erop zit, prima. Ook prima faciliteiten aan bord. Enige opmerking is dat wij helaas een boot moesten delen met een aantal bussen vol Franse schoolkninderen - erg egoistische mensen. That's it. Verder erg tevreden.

  'Martin' reisde mee op de route Hull Rotterdam met P&O Ferries aan boord de Pride of Hull

  Lees meer Lees minder
 • "Vanuit Hull naar huis."

  We waren met de auto ruim vóór tijd bij de ferry, maar konden niettemin meteen aan boord en dat vond ik een heel groot pluspunt. Nog ver voordat de boot afmeerde zaten we al aan tafel in de brasserie, waar we prima gegegeten hebben. Daarna naar de ruime hut met de al even ruime douche. Het enige jammere was het slechte matras van het tweepersoonsbed; niet te hard of te zacht, nee, gewoon een matras met iets wat ooit een vering was geweest. Nu was het gewoon een kuil.

  'Herman' reisde mee op de route Hull Rotterdam met P&O Ferries aan boord de Pride of Rotterdam

  Lees meer Lees minder
 • "ervaring trip Hull naar Rotterdam - aankomst 24-mei-2014"

  Het was een zeer druk bezette boot, echter alles liep vlot en georganiseerd. De toegang tot de eetzaal was vlot geregeld en bediening was ondanks de drukte ook prima. Enige minpuntje was dat de Tandoori Chicken meer saus was en zeer weinig stukjes kip. Dat kan echter ook gelegen hebben aan voorgangers die iets gretiger waren met de kip en de saus voor een ander hebben gelaten... Inschepen en verlaten schip ook vlot geregeld. Al bij al, na een drukke werkweek voor mijzelf ... was dit een aangename reiservaring. Bedankt

  'Rudi Cuypers' reisde mee op de route Hull Rotterdam met P&O Ferries aan boord de Pride of Rotterdam

  Lees meer Lees minder
 • "Ervaring."

  Eigenlijk weinig op aan te merken. De mensen die je te woord stonden waren beleefd en behulpzaam. Het was een prettige overtocht.

  'Anonieme' reisde mee op de route Hull Rotterdam met P&O Ferries aan boord de Pride of Rotterdam

  Lees meer Lees minder

Hull Gids

De stad Hull of Kingston upon Hull, zijn officiële naam, is gelegen in het ceremoniële graafschap van de East Riding of Yorkshire in het noordoosten van Engeland. De stad ligt aan de rivier de Hull waar het aan de Humber estuarium voldoet, ongeveer 40 kilometer landinwaarts vanaf de Noordzee. De stad kan zijn oorsprong terug naar de monniken van Meaux Abbey traceren in de 12e eeuw, waar ze een haven nodig had om wol van hun landgoed te exporteren.

Vandaag de dag, de stad is meer dan alleen de haven en om dit weer te geven werd het bekroond met de Britse Cultuurstad voor 2017. Bezoeker attracties in de stad zijn onder andere de oude binnenstad en het Museum Quarter, Hull Marina en The Deep, een aquarium gelegen in Sammy's Point. De stad heeft ook een rijke sportieve erfgoed dat een Premier League voetbal team, Hull City Football Club, en een team Super League Rugby, Hull FC rugby club omvat.

P&O North Sea Ferries biedt dagelijks diensten naar Rotterdam/Europoort in Nederland, met een reistijd van ongeveer 10 tot 11 uur. Er zijn ook dagelijkse overtochten naar Zeebrugge in België, met een reistijd van ongeveer 14 uur. Finnlines verzorgt ook wekelijkse afvaarten naar Helsinki en Hamina in Finland.

Rotterdam Gids

De Nederlandse stad Rotterdam is de tweede grootste stad van Nederland na Amsterdam, en biedt bezoekers een unieke verschijning, aangezien het merendeel van de centrale gebouwen modern zijn, na oorlogsschade in de jaren 1940. Bezoekers zullen ontdekken dat recente projecten gebouw van de Nederlandse stad Rotterdam hebben veranderd en hebben het niets minder dan een nieuw leven, met een stijlvolle architectuur en structuren zoals de Euromast en de verhoogde panoramisch restaurant gegeven. Cultuur in Rotterdam is in overvloed in het gebied dat bekend staat als Museumpark (Museumpark), waar veel van de beste musea in de stad zijn gevestigd. De Kunsthal kunstgalerie is een van de beste in de stad en is gelegen aan de zuidkant van het Museumpark en er worden regelmatig veel kwaliteit kunsttentoonstellingen. Het vieren van de rijke maritieme tradities in Nederland, is het Maritiem Museum vol met interessante modellen en informatie en op een soortgelijk thema, Rotterdam Openlucht Binnenvaart Museum bevat een grote collectie historische waterweg boten, en is gunstig gelegen aan de Mariniers Museum, aan de Wijnhaven.

Veerdiensten vanuit Rotterdam vertrekken naar Hull in het Verenigd Koninkrijk.