Golfo Aranci naar Livorno Veerboot

De Golfo Aranci Livorno veerdienst verbindt Sardinië met Italië. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Corsica Sardinia Ferries. De veerdienst gaat maximaal 17 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur 25 minuten.

Golfo Aranci Livorno vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Golfo Aranci naar Livorno Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Sardinië naar Italië pagina.

Golfo Aranci - Livorno Veerbootmaatschappij

 • Corsica Sardinia Ferries
  • 17 Afvaarten / Week 6 uur 25 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Golfo Aranci Livorno tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Golfo Aranci Livorno boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Golfo Aranci Livorno Veerboot klantenrecensies

 • "Omboeking naar Moby Ferry"

  Enige dagen voor vertrek via DirectFerry gemeld dat de overtocht naar Livorno als gevolg van reparatie/onderhoud was omgeboekt naar Moby. Deze recentie gaat dus over Moby en Corisica Ferry. (Heenreis Nice - Bastia)

  'Hermanus' reisde mee op de route Golfo Aranci Livorno met Corsica Sardinia Ferries aan boord de Sardinia Regina

  Lees meer Lees minder

Golfo Aranci Gids

Golfo Aranci is een stad in de provincie Olbia-Tempio op het Italiaanse eiland Sardinië. De stad ligt ongeveer 200 km ten noorden van Cagliari en 13 km ten noordoosten van Olbia en is de kloof die gelegen is aan de noord-oostelijke kust van Sardinië. De stad heeft uitstekende zee verbindingen met de rest van Italië dankzij de haven. De naam Golfo Aranci heeft twee verschillende verklaringen; de eerste betreft de verre schipbreuk van een schip vol sinaasappels, de tweede en geloofwaardiger gekoppeld aan de Sardijnse term "granci" met andere woorden krabben die gemakkelijk te vinden zijn in dit gebied. Naast de prachtige stranden in de golf, bezoekers kunnen ook een bezoek brengen aan de prachtige stranden in en rond de stad, bijvoorbeeld, Cala Moresca, Cala Greca, Cala Sabina en de Spiaggia Bianca. Het zeereservaat van het eiland Tavolara is zeer dichtbij, naast de prachtige Capo Coda Cavallo. De zee, beroemd om zijn transparantie en schoonheid biedt een prachtig watersport mogelijkheden, met name duiken.
Vanuit de haven kunnen reizigers dagelijkse verboten nemen naar de Italiaanse havens van Civitavecchia, Livorno en Fiumicino. De enige faciliteiten van dit kleine haven zijn een wachtkamer, een café en een kleine supermarkt.

Livorno Gids

De Italiaanse stad Livorno is een belangrijke havenstad aan de westkust van Italië. Veel cruiseschepen bezoeken Livorno want het is de maritieme toegangspoort tot de regio Toscane. De stad is ook een belangrijke ferry terminal. Veel toeristen bezoeken Livorno op weg naar Toscane de belangrijkste toeristische bestemmingen van Florence, Pisa, Lucca en Siena. Livorno is ontworpen als een "Ideaal stad" tijdens de Italiaanse Renaissance, toen het werd geregeerd door de groothertog van de Medici-familie. Belangrijkste toevoegingen zijn ontworpen door de architect Bernardo Buontalenti aan het eind van de 16e eeuw. De Medici poort werd over het hoofd gezien en verdedigd door torens en forten die leidt naar het centrum van de stad. Net als veel andere Italiaanse steden, werd Livorno eens omringd door stadsmuren die gebouwd werden om zijn burgers te beschermen tegen indringers. Veel van deze oude muren zijn nog steeds te zien en zijn zeker een bezoek waard.

De haven beschikt over moderne faciliteiten, waaronder rolstoelhellingen en toiletten en douche faciliteiten voor reizigers. De andere faciliteiten zijn onder andere bars, restaurants, reizigersinformatie service kiosks, een conferentiecentrum en een wachtruimte. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.