Bonifacio naar Santa Teresa di Gallura Veerboot

De Bonifacio Santa Teresa di Gallura veerdienst verbindt Corsica met Sardinië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Moby Lines veerdienst gaat tot 4 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 50 minuten Terwijl de Blu Navy veerdienst loopt tot 4 keer per dag met een duur van 1 uur.

Dus dat is een totaal van 56 overtochten per week op de Bonifacio Santa Teresa di Gallura route tussen Corsica en Sardinië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Bonifacio naar Santa Teresa di Gallura Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Corsica naar Sardinië pagina.

Bonifacio - Santa Teresa di Gallura Veerbootmaatschappij

 • Moby Lines
  • 4 Afvaarten / Dag 50 min
  • Prijsaanvraag
 • Blu Navy
  • 4 Afvaarten / Dag 1 uur
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Bonifacio Santa Teresa di Gallura tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Bonifacio Santa Teresa di Gallura boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Bonifacio Santa Teresa di Gallura Veerboot klantenrecensies

 • "Prachtige tocht"

  Mooie korte tocht. Zowel aan de Corsica kant als bij aankomt op Sardinië. Buiten op het dek blijven kijken!

  'Arthur' reisde mee op de route Bonifacio Santa Teresa di Gallura met Moby Lines aan boord de Moby Bastia

  Lees meer Lees minder
 • "Als het hard waait geen overtocht !"

  Eind mei waaide het hard. Hebben twee dagen in alternatief hotel moeten doorbrengen terwijl hotel op Sardinie niet meer geannuleerd kon worden. Het is overmacht maar dat verwacht je eigenlijk niet eind mei.

  'Wilhelm' reisde mee op de route Bonifacio Santa Teresa di Gallura met Moby Lines aan boord de Moby Bastia

  Lees meer Lees minder

Bonifacio Gids

De stad Bonifacio ligt op het zuidelijke puntje van het eiland Corsica in Frankrijk. Bonifacio ligt direct aan de Middellandse Zee en is gescheiden van Sardinië door de Straat van Bonifacio, dat 11 km breed is, en is de enige grote haven aan de zuidkust. De stad is een populaire toeristische bestemming in de zomer, te wijten aan de nabijheid van prachtige stranden en ook vanwege de historie en toeristische attracties waaronder Torra di Sant 'Amanza, Torra di Sponsaglia, Église Saint-Dominique de Bonifacio en Église Sainte en Marie-Majeure de Bonifacio.
Bonifacio heeft twee prehistorische sites van enig belang: de oude grot beschutting van Araguina-Sennola dichtbij het dorp van Capello ten noorden van de stad en een Vasculacciu graf in het noorden en in de buurt van Figari. De eerste is de site van de Lady of Bonifacio, een vrouwelijke begrafenis-koolstof gedateerd tot ongeveer 6570 voor Christus, die ofwel late Mesolithicum of vroegneolithische is. Het tweede behoort tot de megalithische cultuur en gedateerd tot de Midden-Neolithicum. Dit en het uitgebreide gebruik van vuursteen uit Monte Arci in Sardinië toont aan dat de baai van Bonifacio een route was naar het binnenland van Corsica van de vroegste tijden.
Veerdiensten vanuit de haven vertrekken richting Santa Teresa di Gallura, Sardinië.

Santa Teresa di Gallura Gids

De Sardijnse stad Santa Teresa di Gallura ligt op de noordelijke punt van het eiland, aan de Straat van Bonifacio. Het belangrijkste plein van de stad heeft veel cafés en restaurants die catering voor bezoekers van de stad verzorgt, maar sommige zijn alleen open in het hoogseizoen. De belangrijkste strand van de stad, Rena Bianca, is gelegen op korte afstand van de stad en heeft kristalhelder en warm water. De Longosardo toren in de stad die ontspringt op de rotsachtige heuvel met uitzicht op de zee is een populaire toeristische attractie. Het werd opgericht in de 16e eeuw tijdens de Aragonese periode, en heeft een visie die zowel in de baai van Porto Longone en op de achtergrond, de witte kliffen die de Corsicaanse stad van Bonifacio omringen neemt. Aan de linkerkant, de kust afdaalt naar het strand van Rena Bianca, die op korte afstand van de kliffen van de "Isola Monica", waar de sporen van een verlaten grot blijven eindigt.

De haven is het belangrijkste vertrekpunt voor veerboten naar het eiland Corsica.