Tasmania

Hoe u overtochten vanuit Tasmania naar Australia kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Tasmania en Australia, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Spirit Of Tasmania. De Devonport (Tasmania) naar Melbourne ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 9 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Tasmania Australia overtocht tussen Devonport (Tasmania) and Melbourne.

Tasmania Australia Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Tasmania naar Australia

Over Tasmania:

Tasmania of 'Tassie' zoals door de lokale bevolking genoemd, ligt ongeveer tweehonderdenveertig kilometer van het zuid-oost kust van het vasteland van Australië en heeft een bevolking van ongeveer een half miljoen personen.

Tasmanië is een plaats heeft wilde en prachtige landschappen, vriendelijke, behulpzame mensen met een ontspannen eiland lifestyle, heerlijke wijn en eten, een beklijvende geschiedenis, en spectaculaire veroordeelde-tijdperk ruïnes.

Tasmanië is ook de kleinste staat van Australië en geografisch de meest divers met meer dan 40 procent van Tasmanië gereserveerd als nationaal park en werelderfgoed gebied.

Het maakt dus niet uit waar u ook gaat in Tasmanië, u kunt uw tijd doorbrengen in één locatie of rond het eiland rijden. We weten dat u blij zult zijn met wat het eiland te bieden heeft, en verbaasd zult zijn over hoe veel groter Tasmanië is aan de binnenkant.

Tasmanië is relatief makkelijk te bereiken per boot. Veerboten vertrekken vanuit Port Melbourne op het vasteland van Australië en komen aan aan de Esplanade in East Devonport, aan de noordzijde van Tasmanië. De populaire overtocht wordt verzorgd het hele jaar door, door TT-Line met hun schip Spirit of Tasmania.

Over Australia:

Australië is het zesde grootste land ter wereld, bestaat uit het vasteland, Tasmanië en duizenden kleinere eilanden voor de kust.

Voor een dergelijke massale natie, de bevolking bereikt slechts ongeveer 24.000.000, met als hoogtepunt een enorme uitgestrektheid van adembenemend, ongerepte wildernis, die bekend staat als 'de outback', met bijna negentig procent van de Australiërs die woonachtig zijn in kuststeden. Sydney, waarvan de grootste, beschikt over een collectie van de stranden en trendy bars naast zijn iconische Opera House en de Royal Botanic Garden.

Australische excursies zijn jaunting af naar de Whitsunday Islands voor Great Barrier Reef duiken, of hoppen naar Kangaroo Island om zijn prachtige National Park, terwijl de Tiwi-eilanden, in het noorden, showcase van de fascinerende Aboriginal manier van leven.

Met tal van eilanden rond de Australische kust, reizen per veerboot is de beste manier van reizen naar het vasteland, zodat u de schitterende oceanische uitzichten langs de weg kunt genieten.