China

Vergelijk overtochten van China naar Japan

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen China en Japan, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Shanghai Ferry. De Shanghai naar Osaka ferry overtocht opereert Weekly met een geplande vaartijd van ongeveer 22 uur 0 minuut.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze China Japan overtocht tussen Shanghai and Osaka.

China Japan Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van China naar Japan

Over China:

China, het meest bevolkte land ter wereld, ligt in Oost-Azië, en heeft een enorme oostelijke kustlijn met uitzicht op de Gele, Oost-China en Zuid-Chinese Zee.

Als een van de meest bezochte landen ter wereld, China heeft absoluut alles wat u nodig heeft voor een fantastische vakantie. De grootste stad, Shanghai, met zijn innovatieve skyline, voegt een vleugje van de moderniteit aan een volk met een rijke geschiedenis, terwijl in alle uithoeken van het land kan worden genoten van de wereldberoemde keuken.

Afgezien van de overvloed aan fascinerende tempels en oude steden, China heeft een prachtige en gevarieerde landschap bestaande uit enorme valleien, zandstranden en spectaculaire rijstvelden. Het is ook de derde meest biodiverse land ter wereld, met bijna vijfendertigduizend dier- en plantensoorten tot nu toe gevonden.

China heeft een aantal goed ontwikkelde havens in veel steden het aanbieden van frequente, high-speed overtochten naar populaire toeristische bestemmingen in Oost-Azië, met inbegrip van routes naar Japan vanaf Shanghai.