Australia

Hoe u overtochten vanuit Australia naar Tasmania kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Australia en Tasmania, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Spirit Of Tasmania. De Melbourne naar Devonport (Tasmania) ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 10 uur 30 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Australia Tasmania overtocht tussen Melbourne and Devonport (Tasmania).

Australia Tasmania Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Australia naar Tasmania

Over Australia:

Australië is de 6de grootste land ter wereld, gelegen tussen de Stille Oceaan en de Indische Oceaan.

Rond de 35.000 km van het vasteland zijn talrijke eilanden, waaronder de enorme Tasmanië in het zuiden en de wereldberoemde, prachtige Whitsundays naar het noordoosten.

Met bijna alle grote nederzettingen gelegen langs de kust, kunt u aan het strand ontspannen, en uitstekende zeevruchten en trendy kunst scènes in alle grote steden vinden. Dat is niet alles, de uitgestrekte outback wacht op degene die op zoek zijn naar rust en stilte weg van de drukke toeristische hotspots, waar ook de spectaculaire Ayers Rock te vinden is, bekend onder de aboriginal naam 'Uluru'.

Als een geïsoleerd eiland land omringd door eilanden en eilandengroepen, Australië biedt een groot aantal binnenlandse veerboot routes. Afhankelijk van waar je bent langs de kust, een korte tocht met de veerboot is alles wat er nodig is om het Great Barrier Reef, Kangaroo Island, Tasmanië en veel meer prachtige bestemmingen te bereiken.

Over Tasmania:

Tasmania of 'Tassie' zoals door de lokale bevolking genoemd, ligt ongeveer tweehonderdenveertig kilometer van het zuid-oost kust van het vasteland van Australië en heeft een bevolking van ongeveer een half miljoen personen.

Tasmanië is een plaats heeft wilde en prachtige landschappen, vriendelijke, behulpzame mensen met een ontspannen eiland lifestyle, heerlijke wijn en eten, een beklijvende geschiedenis, en spectaculaire veroordeelde-tijdperk ruïnes.

Tasmanië is ook de kleinste staat van Australië en geografisch de meest divers met meer dan 40 procent van Tasmanië gereserveerd als nationaal park en werelderfgoed gebied.

Het maakt dus niet uit waar u ook gaat in Tasmanië, u kunt uw tijd doorbrengen in één locatie of rond het eiland rijden. We weten dat u blij zult zijn met wat het eiland te bieden heeft, en verbaasd zult zijn over hoe veel groter Tasmanië is aan de binnenkant.

Tasmanië is relatief makkelijk te bereiken per boot. Veerboten vertrekken vanuit Port Melbourne op het vasteland van Australië en komen aan aan de Esplanade in East Devonport, aan de noordzijde van Tasmanië. De populaire overtocht wordt verzorgd het hele jaar door, door TT-Line met hun schip Spirit of Tasmania.