Ponza naar Anzio Veerboot

De Ponza Anzio veerdienst verbindt Pontine Eilanden met Italië. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Laziomar. De veerdienst gaat maximaal 9 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 20 minuten.

Ponza Anzio vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Ponza - Anzio Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Ponza Anzio tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald voor een enkele reis op deze route. De getoonde prijzen zijn per persoon.

Ponza Gids

Ponza is een Italiaans eiland en het grootste van de Pontijnse eilanden archipel. Het eiland ligt ongeveer 35 km ten zuiden van Kaap Circeo aan de Tyffhenian Zee. Ponza wordt beschouwd door veel van haar bezoekers als een lagere-key - en een goedkopere - versie van Capri, en wordt bezocht door de rijke en beroemde mensen die graag een lager profiel willen behouden op vakantie, maar ook door vele jonge Romeinen in de zomer. De belangrijkste nederzettingen van het eiland zijn Ponza Porto, rond de haven, en Le Forna, in het noorden. Het eiland heeft een schoon en helder water waarin de bezoekers aan het strand, rotsen, en vanaf de boot (beschikbaar voor georganiseerde reizen een ook te huur in de haven) kunnen zwemmen. Er zijn een aantal uitstekende restaurants op Ponza, evenals een paar opties voor late-night drinken en dansen. Er zijn niet veel toeristische attracties of monumenten op het eiland. De belangrijkste aantrekkingskracht op Ponza is het landschap, de kustlijn en de sfeer.

Veerboten vanuit Ponza vertrekken naar Napels, Terracina, Formia en Anzio; er zijn ook draagvleugelboten (aliscafo) naar Anzio en Formia, met een reistijd van ongeveer 75 minuten.