Napels naar Capri Veerboot

De Napels Capri veerdienst verbindt Italië met Gulf of Napoli en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De SNAV veerdienst gaat tot 8 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 45 minuten Terwijl de NLG veerdienst loopt tot 4 keer per dag met een duur van 45 min.

Dus dat is een totaal van 12 overtochten per dag op de Napels Capri route tussen Italië en Gulf of Napoli. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Route en havengegevens

Napels naar Capri Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Italië naar Gulf of Napoli pagina.

Napels - Capri Veerbootmaatschappij

 • SNAV
  • 8 Afvaarten / Dag 45 min
  • Prijsaanvraag
 • NLG
  • 4 Afvaarten / Dag 45 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Napels Capri tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald voor een enkele reis op deze route. De getoonde prijzen zijn per persoon.

Napels Capri Veerboot klantenrecensies

 • "napels-capri-napels"

  perfect verlopen volgens plan geen negatieve opmerkingen

  'walter maes ' reisde mee op de route Napels Capri met NLG

  Lees meer Lees minder

Napels Gids

Napoli, of Napels, is een stad in de Italiaanse regio Campania en is gelegen aan de Golf van Napels, aan de westkust van Zuid-Italië. De stad ligt tussen twee vulkanische gebieden, de Vesuvius en de Campi Flegrei. Sorrento en de Amalfi kust zijn ten zuiden van de stad gelegen, terwijl de Romeinse ruïnes van Pompeii, Herculaneum, Oplontis en Stabiae, die vernietigd werden in de uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus, zijn ook zichtbaar in de buurt. De havensteden van Pozzuoli en Baia, welk deel van de Romeinse marine-faciliteit van Portus Julius uitmaakte, liggen ten noorden van de stad. Napels is al lang een centrum van kunst en architectuur en is bezaaid met middeleeuwse, Barok en Renaissance-tijdperk kerken, kastelen en paleizen. In de 18de eeuw, ging Napels door een periode van het neoclassicisme, na de ontdekking van de opmerkelijk intact Romeinse ruïnes van Herculaneum en Pompeii.

De haven van Napels is de thuisbasis van verschillende ferry, draagvleugelboot en SWATH (Small Waterplane Area Twin Hul) catamaran diensten, en bieden diensten naar van tal van locaties in zowel de provincie Napels als Capri, Ischia en Sorrento, en de provincie Salernitan, met inbegrip van Salerno, Positano en Amalfi . Diensten zijn ook beschikbaar voor bestemmingen zoals Sicilië, Sardinië, Ponza en de Eolische Eilanden.

Capri Gids

Het eiland Capri is gelegen aan de baai van Napels, ten zuiden van de stad Napels en in de buurt van de top van de Amalfi schiereiland, in de regio Campanië van Zuid-Italië. Een bezoek aan Capri is een hoogtepunt van een Napels of Amalfi kust vakantie. Capri is een betoverende en pittoreske eiland gemaakt van kalksteen. Doorheen de geschiedenis van het eiland is een favoriet met Romeinse keizers, de rijken en beroemdheden, kunstenaars en schrijvers is geweest, en nog steeds een van de Middellandse Zee must-see plekken. Enkele van de belangrijkste kenmerken van het eiland zijn de Marina Piccola (de kleine haven), de Belvedere van Tragara (een hoge promenade met villa's), de kalksteen steile rotsen genaamd zee stapels dat project boven de zee (de Faraglioni), de stad van Anacapri, de Blue Grotto (Grotta Azzurra), en de ruïnes van de keizerlijke Romeinse villa's.

Het eiland is verbonden door frequente veerboten en draagvleugelboten naar de stad Napels en Sorrento op de kust van Amalfi. Er zijn ook minder frequente veerboten naar Positano op de Amalfi kust en het eiland Ischia.