Mantoudi naar Skopelos Veerboot

De Mantoudi Skopelos veerdienst verbindt Griekenland met Skopelos Eilanden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Anes Ferries. De veerdienst gaat maximaal 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 45 minuten.

Mantoudi Skopelos vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Mantoudi - Skopelos Veerbootmaatschappij

  • Anes Ferries
    • 3 Afvaarten / Week 2 uur 45 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Mantoudi Skopelos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Mantoudi Skopelos boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Skopelos Gids

Het Griekse eiland Skopelos ligt tussen de eilanden Skiathos en Alonissos, en is een prachtig eiland dat vooral gezinnen en romantische koppels aantrekt. Het werd vooral bekend toen scenes van de Hollywood-film Mamma Mia er enkele jaren geleden werden gefilmd. Vooral bekend is de indrukwekkende kerk van Agios Ioannis Kastri, ook wel bekend als de Mamma Mia Kerk. De stranden van Skopelos hebben kristalhelder water en zijn ideaal voor een dagje luieren in de zon. Skopelos Town, de thuisbasis van de haven van het eiland, en Glossa, de twee belangrijkste dorpen van het eiland, en zijn gebouwd op de top van een heuvel en bieden een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee.

Het eiland wordt bediend door de draagvleugelboten en veerboten naar de havens van Volos Magnesia en Agios Konstantinos, Phthiotis op het vasteland van Griekenland, dat maakt het ook mogelijk verbindingen van en naar Alonissos en Skiathos. In de zomer, er is ook een veerboot beschikbaar van en naar Kymi in Euboea.