COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Formia - Ponza is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Pontine Eilanden.

Formia - Ponza Veerbootmaatschappij

Formia Ponza Veerboot klantenrecensies

 • "Trip to Ponza and Ischia"

  Stipte Ferry mogelijkheden en goede Booking.com faciliteiten. Behulpzaam personeel.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Trip to Ponza and Ischia"

  Stipte Ferry mogelijkheden en goede Booking.com faciliteiten. Behulpzaam personeel.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Formia naar Ponza Veerboot

Bij Direct Ferries zijn we volledig neutraal en zijn wij gefocust u te helpen om snel en gemakkelijk de beste tarieven op de route Formia Ponza tussen Italië en Pontine Eilanden te vinden.

Ontvang actuele Formia Ponza dienstregelingen en tarieven van alle veermaatschappijen en vergelijk alvorens te beslissen.

Het vinden van een prijsopgave of boeken van uw ferry naar Pontine Eilanden kan niet eenvoudiger! U hoeft alleen maar Formia naar Ponza in het menu aan de linkerkant te selecteren, het aantal passagiers in te voeren en op zoek te klikken!

Ponza Gids

Ponza is de grootste van de Pontijnse Eilanden, een aantrekkelijke archipel voor de Italiaanse kust tussen Rome en Napels. Met blauwe wateren en een opvallend heuvelachtig landschap, is het eiland geliefd bij regelmatige bezoekers die proberen haar charmes geheim te houden. Het eiland is beroemd om zijn blauwe grotten, die zijn gemaakt door de Etrusken. Onder hen zijn Serpents Grotto en de Romeinse Gallery, een Romeinse tunnel die de stad Ponza verbindt met de (nu gesloten) groot zandstrand genaamd Chiaia di Luna aan de westzijde. Het eiland heeft vele archeologische ruïnes zichtbaar, waaronder de Egyptische, Kanaänieten, Griekse en Fenicische Necropolen ruïnes in het midden van het eiland. Er zijn Etruskische ruïnes op delen van het eiland door elkaar gegooid met Romeinse ruïnes. Een groot standbeeld genaamd Il Mamozio ("The Mummy") of Il Mitreo, wat betekent mijter of hoed priester, is een 3000 jaar oude marmeren standbeeld en werd gevonden in de haven. Beeltenis van een lokale Etrurian consul, wordt deze nu weergegeven in een museum in Napels achter beschermend plastic, waar hij werd herenigd met zijn kop. Het is het oudste bekende Etruskische standbeeld in zijn soort en uiterst zeldzaam.

Veerboten vanuit Ponza vertrekken naar Napels, Terracina, Formia en Anzio; er zijn ook draagvleugelboten (aliscafo) naar Anzio en Formia, met een reistijd van ongeveer 75 minuten hebben.