Fantasea Cruising Magnetic

Fantasea Cruising Magnetic biedt snelle en regelmatige veerdiensten aan tussen Townsville in het noordoosten van de Australische deelstaat Queensland en Nelly Bay op Magnetic Island, slechts acht kilometer uit de kust.

Fantasea Cruising Magnetic is onderdeel van The Riverside Marine Group. De maatschappij biedt al sinds 1990 veerdiensten aan vanuit Townsville.

Fantasea Cruising Magnetic heeft Magnetic Island ook voorzien van essentiële benodigdheden zoals voedsel, bouwmaterialen en brandstof. Hierdoor is het toerisme op het eiland de afgelopen jaren sterk toegenomen.

Aan boord van de moderne en snelle catamaran Fantasea Arcadia reist u in stijl naar het mooie 'Maggie'. De veerboot beschikt over dekken met zitplaatsen, toiletten en een assortiment aan versnaperingen.

Fantasea Arcadia volgt een handige dienstregeling waardoor u een hele dag kunt doorbrengen op de afgelegen stranden, wandelpaden en nationale parken op een van de zonnigste eilanden van Australië.

Als ervaren operator biedt Fantasea Cruising Magnetic aan iedere klant een uitstekende service waardoor uw reis zorgeloos verloopt.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Fantasea Cruising Magnetic raadplegen en Fantasea Cruising Magnetic veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Fantasea Cruising Magnetic ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Fantasea Cruising Magnetic routes

Alternatieve maatschappijen en routes