ENA Carferry

ENA CarFerry, of Northeast Asia Car Ferries, is een Zuid-Koreaanse maatschappij die de grote havenstad Busan, gelegen aan de zuidkust, verbindt met het eiland Jeju in de Straat van Korea, ten zuidwesten van de provincie South Jeolla.

ENA CarFerry verbindt het Koreaanse vasteland met de populairste binnenlandse vakantiebestemming via een van de drukste routes van Zuid-Korea. De vloot bestaat uit Blue Star en Red Star, enorme passagiersschepen die in 2016 werden gerenoveerd. Aan boord vindt u een ruime keuze aan supermarkten, restaurants en karaokeruimtes. De vloot van ENA CarFerry bestaat uit een mix van gedeelde hutten met stapelbedden en comfortabele privécabines.

Busan is een grote havenstad die bekend staat om de grote evenementen die worden georganiseerd op het Folk-plein, glorieuze stranden en de prachtige tempels in de bergen, waaronder een boeddhistische grafsteen uit het jaar 678 AD. Op Jeju vindt u bovendien een netwerk van vulkaangrotten, een slapende vulkaan, een schitterend kratermeer, luxe strandresorts en prachtige landschappen.

Direct Ferries biedt ENA Carferry dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u ENA Carferry overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu ENA Carferry dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

ENA Carferry routes en havens

Alle ENA Carferry routes